manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Ja sam bio nedovoljan da bi moj slučaj ...

Reply

Thread Tools
Old 30 svi 2009, 16:44
Novi član grupe

Default Ja sam bio nedovoljan da bi moj slučaj ...

U posljednje vrijeme sam se žele napraviti moj slučaj

Ali im ne siguran o tome što ja želim da izgledaju ili kako bih to učiniti kao što Se bilo tko imati bilo koji ideja je: /
Old 31 svi 2009, 02:37
Donatorska Grupa

To je vrlo teška stvar za svakoga koji će vam pomoći da s.

Očito je samo down to kakav slučaj ti želeti.

Ali anyhing učiniti sa tehnikama i materijalima, naprodikovati Izumitelj, vi svibanj imati njegovu nit vidio, on je gotovo završena izgradnja neman nekog slučaja, veliki jedan.

Jedna stvar bih reći da je u tome, pogotovo ako je to vaš prvi, mod je oko postojeću slučaju, tj.. ne kupiti load metala i pokušajte i graditi ispočetka - samo sebi cheapy slučaju i poboljšati ga shedload.
Old 31 svi 2009, 05:31
Donatorska Grupa

najbolji savjet mogu dati vam je doći sebi na YouTube i pogledati na drugim narodima gradi. Google pretraživanja i učiniti da biste dobili neke ideje. ti ne bi vjerovati je sati / dana sam se ipak ide sve modding foruma. ja također koristiti da biste dobili omalati i nered okolo sa oblicima i ideje i ne prije nego što ga imate nešto što Vam odgovara
izmjenom jednog starog slučaja ili jeftini slučaju je easyer
naplata Mates moj website za neke ideje
http://forum.newmodcity.com/
naplata bil Owens gradi
http://www.themodbrothers.com/
i mojoj web stranici ima sve o mom MODs

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Želeći profesiju u računalu Field Insaneman1731 Off Topic Discussion 7 5. listopad 2008 18:01
Žele nadograditi RAM na moj laptop gladrock Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 15 siječanj 2008 12:58
Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak enright666 Općenito Software Chat 2 22. prosinac 2007 04:26
Žele Nadogradnja Procesor-AMD XGames415 CPU, Matične ploče i RAM 3 17. prosinac 2007 01:05
Best Of Make A Case PSU fishking Cases & Power Supplies 2 13. prosinac 2007 10:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.