![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U posljednje vrijeme sam se žele napraviti moj slučaj Ali im ne siguran o tome što ja želim da izgledaju ili kako bih to učiniti kao što Se bilo tko imati bilo koji ideja je: / |
|
| |||
| |||
| To je vrlo teška stvar za svakoga koji će vam pomoći da s. Očito je samo down to kakav slučaj ti želeti. Ali anyhing učiniti sa tehnikama i materijalima, naprodikovati Izumitelj, vi svibanj imati njegovu nit vidio, on je gotovo završena izgradnja neman nekog slučaja, veliki jedan. Jedna stvar bih reći da je u tome, pogotovo ako je to vaš prvi, mod je oko postojeću slučaju, tj.. ne kupiti load metala i pokušajte i graditi ispočetka - samo sebi cheapy slučaju i poboljšati ga shedload. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| najbolji savjet mogu dati vam je doći sebi na YouTube i pogledati na drugim narodima gradi. Google pretraživanja i učiniti da biste dobili neke ideje. ti ne bi vjerovati je sati / dana sam se ipak ide sve modding foruma. ja također koristiti da biste dobili omalati i nered okolo sa oblicima i ideje i ne prije nego što ga imate nešto što Vam odgovara ![]() izmjenom jednog starog slučaja ili jeftini slučaju je easyer naplata Mates moj website za neke ideje http://forum.newmodcity.com/ naplata bil Owens gradi http://www.themodbrothers.com/ i mojoj web stranici ima sve o mom MODs
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Želeći profesiju u računalu Field | Insaneman1731 | Off Topic Discussion | 7 | 5. listopad 2008 18:01 |
| Žele nadograditi RAM na moj laptop | gladrock | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 15 siječanj 2008 12:58 |
| Obrisane datoteke kako bi spac ali jednom nije obrisana načinite razmak | enright666 | Općenito Software Chat | 2 | 22. prosinac 2007 04:26 |
| Žele Nadogradnja Procesor-AMD | XGames415 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 17. prosinac 2007 01:05 |
| Best Of Make A Case PSU | fishking | Cases & Power Supplies | 2 | 13. prosinac 2007 10:19 |
| Thread Tools | |
| |