![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз осъзнах, че имам нужда да добавяте фен на гърба на моя случай, тъй като новата ми захранване не изтегли въздуха изложени. Има предварително направи дупка в случая ", а измерена от върха на един винт дупка на дъното на другата - точно 90 мм. Въпреки това, когато отида да погледна феновете има Списък за 90 mm & 92 мм. Един сайт твърди, че те всъщност са с еднакъв размер - просто изброени по различен начин. Вярно ли е това? Ако не, да имат нужда от 92 mm, тъй като фен на габаритни размери удължи малко по-далеч от дупките? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90 мм вече е доста странно. Обикновено това е 80 mm и 120 mm. Това вероятно ще бъде със същия размер.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тези измервания са или трябва да бъде-за винтови дупки. Често вентилатора с диаметър и screwhole разликата е същото, за да се избегне объркване, но в този вид на сценарий, който най-добре става на разстояние от screwholes. Така че най-добрият залог ще бъде 90 мм един, които са по-обичайно от 92 мм (въпреки че все още много рядко! )Мисля, че четох някъде, че 92 бяха дошли около като вентилатор специално за нещо или друг, но след това е бил използван в 90 мм пропуски, които не работят, просто не е съвсем чиста годни.