![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem si uvědomil, že musím přidat ventilátor v zadní části mém případě, protože můj nový napájecí zdroj není čerpat vzduch ven. Je tu pre-vyrobené hole v případě, a jsem měřeno od vrcholu jeden šroub do otvoru ve spodní části druhé - přesně 90 mm. Nicméně, když jsem jít se podívat na fanoušky existují záznamy o 90 mm & 92 mm. Jednom místě tvrdí, že to jsou vlastně stejné velikosti - pouze uvedeny odlišně. Je to pravda? Pokud ne, potřebuji se od 92mm ventilátor celkové rozměry rozšířit trochu dále než díry? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90 mm je již dost divný. Obvykle je to 80 mm a 120 mm. Je pravděpodobné, že budou stejné velikosti.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tyto rozměry jsou-nebo by měl být pro-šroubové otvory. Často ventilátor průměr a screwhole rozdíl je stejný, aby nedocházelo k záměně, ale v tomto druhu scénář jste nejlepší z probíhající podle screwholes. Takže nejlepší by bylo vsadit 90 mm, který je více než běžný 92 mm (i když stále velmi vzácné! )Myslím, že jsem četl někde, že přišlo asi 92 jako fanoušek speciálně pro něco, nebo jiný, ale pak byly použity v 90 mm mezery, které si práci, ale ne zcela čisté uložení.