![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να προσθέσετε ένα ανεμιστήρα στο πίσω μέρος μου περίπτωση, δεδομένου ότι το νέο μου τροφοδοτικό δεν τραβάει τον αέρα έξω. Υπάρχει μια τρύπα πριν γίνει στην περίπτωση, και έχω μετράται από την κορυφή ενός κοχλία τρύπα προς τα κάτω από τα άλλα - ακριβώς 90 χιλιοστά. Ωστόσο, όταν πάω να εξετάσουμε ανεμιστήρες υπάρχουν καταχωρήσεις για 90 χιλιοστά και 92 χιλιοστά. Ένα site ισχυρίζεται ότι αυτές είναι πράγματι το ίδιο μέγεθος - μόνο που με διαφορετικό τρόπο. Είναι αλήθεια αυτό; Εάν δεν είναι, χρειάζομαι το 92 χιλιοστών εφόσον ο ανεμιστήρας της συνολικές διαστάσεις επεκταθεί λίγο περισσότερο από τις τρύπες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90 χιλιοστά είναι ήδη αρκετά παράξενο. Συνήθως είναι 80 χιλιοστά και 120 χιλιοστά. Είναι πιθανό να είναι το ίδιο μέγεθος.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτές οι μετρήσεις θα πρέπει να είναι-ή-για τη βίδα τρύπες. Συχνά, ο ανεμιστήρας διαμέτρου screwhole και το χάσμα είναι η ίδια, για να αποφευχθεί η σύγχυση, αλλά σε αυτό το είδος του σεναρίου είσαι καλύτερος από off θα screwholes. Έτσι καλύτερο στοίχημα θα ήταν 90 χιλιοστά, το οποίο είναι πιο συνηθισμένη από 92 χιλιοστά (αν και εξακολουθεί να είναι πολύ σπάνιο! )Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι οι 92 είχαν επέλθει ως οπαδός ή ειδικά για κάτι άλλο, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιούνται σε 90 χιλιοστά κενά, τα οποία έκαναν την εργασία, απλά δεν ταιριάζουν απόλυτα καθαρό.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιστροφή μέχρι την πίσω μέχρι να σας; | alex | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 2 Νοεμβρίου, 2009 08:55 |
| Γεια σας, είμαι πίσω ...... πάλι. | Emrys88 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 21 Μαρ 2009 13:37 |
| Πίσω Ξανά ... | Macmac508 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 3η Ιουν 2008 12:35 |
| Πάρτε πίσω στο PC, όταν για πρώτη φορά είχε αυτό. | hadleigh_101 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 12 Ιουλ 2007 05:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |