![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam shvatila da mi je potrebno da biste dodali fan na kraju moj slučaj od moje nove napajanje ne izvlačiti zrak van. Tu je već napravio rupu u slučaju, a sam mjereno od vrha jednog vijak rupa na dnu druge - točno 90mm. Međutim, kada idem pogledati fanovi postoje oglasi za 90mm i 92mm. Jednom mjestu tvrdi da su to zapravo iste veličine - samo različito je naveden. Je li to istina? Ako ne, trebam se od 92mm ventilatora ukupnom dimenzije produžili malo dalje od rupe? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90mm je već prilično čudno. Obično je 80mm i 120mm. To je vjerojatno da će biti iste veličine.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oni su mjerenja ili bi trebao biti za vijak rupa. Često ventilatora promjera i screwhole jaz je isti, kako bi se izbjegle konfuzije, ali u ovom scenariju kakav ste isključili najbolje ide po screwholes. Tako je najbolji kladiti se će biti 90mm jedan, što je više nego banalan 92mm (iako još uvijek vrlo rijetka! )Mislim da sam negdje pročitao da je oko 92 došao kao fan posebno za nešto ili nekog drugog, ali je tada bio korišten u 90mm praznine, što rade, samo ne sasvim čistu stane.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Back up je da se vaša back up? | alex | Općenito Software Chat | 3 | 2. studeni 2009 08:55 |
| Bok, ja sam ...... Back Again. | Emrys88 | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 21. ožujak 2009 13:37 |
| ... Opet Natrag | Macmac508 | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 3. lipnja 2008 12:35 |
| Uzmite natrag na računalo kada sam prvi put je to. | hadleigh_101 | Windows Operating Systems | 11 | 12. srpnja 2007 05:58 |
| Thread Tools | |
| |