![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš supratau, kad man reikia įdėti ventiliatorius, mano atveju atgal, nes mano naujas maitinimo nedaro orą. Yra gatavų skylė atveju, ir aš matuojama nuo vienos varžto angos viršaus ir apačios kitas - lygiai 90mm. Tačiau, kai aš einu ieškoti gerbėjai yra aukcionai 90mm ir 92mm. Vienas svetainė teigia, kad tai yra faktiškai tokio pat dydžio - tiesiog išvardyti skirtingai. Ar tai tiesa? Jei ne, turiu 92mm, nes ventiliatorius yra matmenys išplėsti šiek tiek daugiau nei skyles? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90mm jau yra gana keista. Paprastai jis yra 80mm ir 120mm. Tai gali būti to paties dydžio.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Šie matavimai yra arba turėtų būti už varžto angos. Dažnai ventiliatoriaus skersmens ir screwhole skirtumas yra tas pats, siekiant išvengti painiavos, tačiau šio scenarijaus Rūšiuoti esate geriausias off vyksta iki screwholes. Taigi Geriausia būtų 90mm vieną, kuris yra labiau paplitę nei 92mm (nors vis dar labai retas! )Manau, kad aš perskaičiau kažkur, kad atėjo apie 92, kaip konkrečiai už kažką kitą ar gerbėjas, bet buvo naudojamos 90mm spragų, kur dar darbas, tiesiog ne visai švarus tinka.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atgal į viršų's getting jūsų Atgal į viršų? | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 lapkritis 2009 08:55 |
| Hello, I'm back ...... Again. | Emrys88 | Introduce yourself here | 6 | Kovas 21, 2009 13:37 |
| ... Back Again | Macmac508 | Introduce yourself here | 5 | 3 birželis 2008 12:35 |
| Gauti PC Atgal į kai aš pirmą kartą turėjo. | hadleigh_101 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 12 liepa 2007 05:58 |
| Temos įrankiai | |
| |