![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Esmu sapratu, ka man ir nepieciešams pievienot ventilators ar manu lietu atpakaļ, jo mans jaunais power supply neaizpilda gaisu. Tur ir iepriekš veikta cauruma gadījumā, un es esmu ko mēra no augšas viena skrūvju caurumu, lai apakšā otras puses - tieši 90mm. Tomēr, kad es dodos apskatīt faniem ir sarakstus 90mm un 92mm. Vienā vietā apgalvo, ka tie ir faktiski vienāda izmēra - tikai uzskaitīti dažādi. Vai tas ir taisnība? Ja nē, man ir 92mm, jo ventilators vispārējo izmēri paplašināt mazliet tālāk, nekā caurumi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90mm jau ir diezgan dīvaini. Parasti tas ir 80mm un 120mm. Tas varētu būt līdzvērtīga izmēra.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Šie mērījumi ir-vai tā būtu jāsaglabā, lai skrūvju caurumiem. Bieži ventilatoru diametrā un screwhole atšķirība ir tas pats, lai izvairītos no pārpratumiem, bet šāda veida scenāriju jūs vislabāk off, ko turpina screwholes. Tā labāko bet būtu 90mm vienu, kas ir vairāk izplatītas nekā 92mm (lai gan joprojām ir ļoti reti! )Es domāju, ka es izlasīju kaut kur, ka 92 bija ieradušies apmēram tikpat ventilators tieši kaut ko citu, bet pēc tam tika izmantots 90mm nepilnības, kas līdz tam strādāt, vienkārši nav gluži tīrs fit.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |