![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've zdali sobie sprawę, że muszę dodać wentylator z tyłu moim przypadku, ponieważ mój nowy zasilacz nie wyciąga się powietrze. Jest gotowy otwór w przypadku, I've mierzonej od górnej jednego otworu śruby do dołu, z drugiej - dokładnie 90mm. Jednak, kiedy idę spojrzeć na kibiców istnieją aukcje 90mm i 92mm. Jeden twierdzi, że witryny te są faktycznie o tej samej wielkości - po prostu wymienione inaczej. Czy to prawda? Jeśli nie, muszę się od 92mm wentylator na gabaryty przedłużyć nieco dalej niż dziur? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 90mm jest już dość dziwne. Zwykle jest to 80mm i 120mm. To może być tej samej wielkości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Te pomiary są lub powinny być dla wkręt otworów. Często średnica wentylatora i screwhole luka jest tym samym, aby uniknąć pomyłki, ale w tego typu scenariusz you're going off najlepiej przez screwholes. Dlatego najlepiej byłoby 90mm, która jest bardziej pospolite niż 92mm (choć wciąż bardzo rzadko! )Myślę, że gdzieś czytałem, że mieli przyjść o 92 jako kibic specjalnie dla czegoś lub innego, ale potem wykorzystane w 90mm luk, które nie działa, tylko nie całkiem czyste pasuje.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |