мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Требао бих додати навијач на крају мој случај

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28 сви 2009, 16:23
Нови члан групе

Default Требао бих додати навијач на крају мој случај

Ја сам схватила да ми је потребно да бисте додали фан на крају мој случај од моје нове напајање не извлаче ваздух ван.

Ту је већ направио рупу у случају, а сам мјерено од врха једног вијак рупа на дну друге - тачно 90мм. Међутим, када идем погледати фанови постоје огласи за 90мм и 92мм. Једном месту тврди да су то заправо исте величине - само различито је наведен. Да ли је то истина? Ако не, требам да се од 92мм вентилатора укупном димензије продужио мало даље од рупе?
Old 28 сви 2009, 18:24
Донаторска Група

90мм је већ прилично чудно. Обично је 80мм и 120мм. То је вероватно да ће бити исте величине.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 29 сви 2009, 02:47
Донаторска Група

Они су мерења или би требао бити за вијак рупа.

Често вентилатора пречника и сцреухоле јаз је исти, како би се избјегле конфузије, али у овом сценарију какав сте искључили најбоље иде по сцреухолес.

Тако је најбољи кладити се ће бити 90мм један, што је више него баналан 92мм (иако још увек врло ретка! )

Мислим да сам негде прочитао да је око 92 дошао као фан посебно за нешто или неког другог, али је тада био коришћен у 90мм празнине, што раде, само не сасвим чисту стане.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Бацк уп је да се ваша бацк уп? алекс Уопштено Софтуаре Цхат 3 2. новембар 2009 08:55
Хелло, И'м бацк ...... Опет. Емрыс88 Увести Ыоурселф Овде 6 21 март 2009 13:37
... Опет Назад Мацмац508 Увести Ыоурселф Овде 5 3. јуна 2008 12:35
Узмите назад на рачунар када сам први пут је то. хадлеигх_101 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 12. јула 2007 05:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц