![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички! Im гледам да смърч ми PS на изглежда малко, или ако трябва да кажа много. ![]() Имам правил малко изследвания в някои случаи и дойде във великия търси Apevia X-Telstar. Мислех, уау, че изглежда добре, като най-проста картина, докато четох преглед за това е крехък и панти падане др Както и аз ще намаляване на лов! Аз днес дойде в случай толкова красива, че аз исках незабавно, нещата на X-Telstar. Той беше случаят дизайна на Alienware Hotrod! Аз погледнах в случая, след което погледна към цената на компютъра оценяват на около £ 2800. Аз арго aford това! I NEED СЛУЧАЙ, ЧЕ СЕГА! Може ли някой да ми помогне намери случай доставчикът за alienware. Heres снимка на него: Нейната на Hotrod/Area51 ALX версия случай: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Благодаря много за всеки, който може да помогне! Имам нужда от случая бързо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие не можете да закупите нови случаи на тяхната собствена от никъде.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Alienware m15x | Eltocliousus | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 2-ро Юни 2008 06:24 |
| Alienware barebones. | Нойман | Случаи & Power Доставки | 2 | 24 април 2008 14:36 |
| Alienware Зона 51 M9750 | Macmac508 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Общи Хардуер Чат | 9 | 20-ти септември 2007 03:51 |
| Alien Арена 2007 | Мария | PC & конзолата Gaming | 16 | 29 април 2007 11:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |