![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Im snaží smrk moji PS to vypadá trochu, nebo by se i říci hodně. ![]() Byl jsem trochu výzkum na některých případech, a přišel přes velkou hledáte Apevia X-Telstar. Myslel jsem, že vypadá wow nice, se podíváme na jednoduchý obrázek, dokud jsem si přečetl recenzi o něm jsou nekvalitní a závěsy z pádu atd. Tak jako tak uvidíme dostaň se k jádru věci! I dnes se v celé věci tak nádherné, že i taková, že chtěl, tak se X-Telstar. To bylo v případě návrhu na Alienware smoak! Podívala jsem se na věci, a pak se zaměřila na ceny pro počítače v hodnotě okolo 2800 liber. I cant aford to! Potřebuju to PřÍPADě NOW! Může mi někdo pomoct najít případě dodavatele alienware. Heres obrázek jej: Jeho na Hotrod/Area51 ALX verze případu: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Díky moc všem, kdo může pomoci! Potřebuji případě rychle! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete koupit nové případy na vlastní odkudkoli.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alienware m15x | Eltocliousus | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 2. června 2008 06:24 |
| Alienware barebones. | Neumann | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 24. dubna 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. ledna 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Obecné Hardware Chat | 9 | 20. Září 2007 03:51 |
| Alien Arena 2007 | Maria | PC a herní konzole | 16 | 29. duben 2007 11:45 |
| Thread Nástroje | |
| |