![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους!
Im θέλει να καλλωπίζω μου PS του φαίνεται λίγο, ή θα έπρεπε να πω πολλά. ![]() Έχω κάνει μια μικρή έρευνα σε ορισμένες περιπτώσεις, και τέθηκε σε όλη τη μεγάλη αναζητούν Apevia X-Telstar. Νόμιζα wow ότι φαίνεται ωραίο, εξετάζοντας μια απλή εικόνα έως ότου διάβασα μια κριτική γι 'αυτό είναι σαθρό και οι αρθρώσεις πτώση κλπ. Anyways εγώ θα στο ψητό! Εγώ σήμερα ήρθε σε μια υπόθεση τόσο υπέροχο που το ήθελα, χωρίς καθυστέρηση, πράγματα τα X-Telstar. Ήταν ο σχεδιασμός περίπτωση της Alienware Hotrod! Κοίταξα την περίπτωση, και τότε το ζήτημα της τιμής για τον υπολογιστή αξίας περίπου £ 2800. Λοξοτομώ aford αυτό! I NEED 'αυτή την περίπτωση NOW! Μπορεί καθένας να με βοηθήσει να βρω έναν προμηθευτή περίπτωση για Alienware. Heres μια εικόνα αυτή: Είναι το Hotrod/Area51 ALX έκδοση περίπτωση: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Ευχαριστώ πολύ για όποιον μπορεί να βοηθήσει! Χρειάζομαι την υπόθεση γρήγορα!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν μπορείτε να αγοράσετε τις περιπτώσεις νέων με δική τους από οπουδήποτε.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|