![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey everyone! Im žele dotjerati se PS moj je izgleda malo, ili bih trebao reći mnogo. ![]() Sam radiš malo istraživanja o nekim slučajevima i je došao preko velikih potrazi Apevia X-jedan od najstarijih satelita. Mislio vau koja izgleda lijepo, tražite jednostavan sliku dok sam čitao recenziju o njemu se tanak i padati off zglobovi itd. Anyways ću rezati na hajka! I danas je došao preko slučaju tako veličanstven da sam ga htjela immediatly, stvari X-jedan od najstarijih satelita. To je bio slučaj u dizajnu Alienware Hotrod! Gledam u slučaju, a zatim pogledao po cijeni za računalo u vrijednosti od oko 2800 £. JA licemjerje aford to! Trebam tom slučaju ODMAH! Može bilo tko pomoć mene nađi slučaju ponuđač za alienware. Heresu sliku o tome: Njegova je Hotrod/Area51 ALX verzije slučaj: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Hvala puno svima koji mogu pomoći! Trebam slučaju brzo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možeš kupiti novi slučajevi na vlastitu od bilo kuda.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Alienware m15x | Eltocliousus | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 14 | 2. lipnja 2008 06:24 |
| Alienware barebones. | Neumann | Cases & Power Supplies | 2 | 24. travanj 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 5. siječanj 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | General Hardware Chat | 9 | 20. Ruj 2007 03:51 |
| Alien Arena 2007 | Maria | PC & konzole Igre | 16 | 29. travanj 2007 11:45 |
| Thread Tools | |
| |