![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek! Im looking a bemesél PS's my néz egy kicsit, vagy pedig azt mondom, nagyon. ![]() Én már ezt egy kis kutatás egyes esetekben, s az egész nagy keres Apevia X-Telstar. Azt hittem, wow, hogy néz ki, szép, s egy egyszerű képet, amíg nem olvastam egy ismertetőt róla, hogy gyenge, és a csuklópántokhoz leesésének stb Egyébként én a lényegre térek! Én ma jöttem át az esetben tehát a csodálatos, hogy én akartam, hogy azonnal, cucc az X-Telstar. Ez volt az eset pedig a Alienware davideverett! Megnéztem az eset, majd ránézett az ár a számítógépes értékelték kb 2800. I cant aford ezt! Kell az esetben NOW! Tud akárki segítsen nekem megtalálni az esetben a nyertes alienware. Heres a kép róla: Ennek az Hotrod/Area51 ALX verzió esetén: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tud segítsen! Szükségem van a gyorsan! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem lehet megvásárolni az esetekben új saját bárhonnan.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|