![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey everyone! Im looking to egle manu PS's izskatās nedaudz, vai man teikt daudz. ![]() Man ir darot maz pētījumu par dažos gadījumos, un nāca pāri lieliska izskata Apevia X-Telstar. Es domāju, wow, ka izskatās jauki, aplūkojot vienkāršu attēlu, kamēr es izlasīju pārskats par to ir trausla un eņģes nokrist uc Anyways Es sagriež chase! Es šodien nāca pāri gadījumā tik lielisks, ka es gribēju tā uzreiz, stuff X-Telstar. Tā bija lieta dizains Alienware Hotrod! Es paskatījos gadījumā, un tad paskatījās cena dators novērtē pēc apmēram £ 2800. I cant aford that! I NEED Šī lieta NOW! Can anyone help me atrast gadījumā piegādātājs Alienware. Heres ainu tā: Tā Hotrod/Area51 ALX versija case: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Thanks very much ikvienam, kurš var palīdzēt! Man vajag gadījumā ātri! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevarat iegādāties gadījumos par jaunajiem savas no jebkuras vietas.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|