![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor! Im căutat să-mi molid PS a arata un pic, sau ar trebui să-mi spun o mulţime. ![]() Am făcut un pic de cercetare cu privire la unele cazuri, şi au venit peste mare căutaţi Apevia X-TelStar. Wow m-am gândit că arată frumos, uitandu-ma la o simplă imagine, până când am citit un comentariu despre acesta fiind neîntemeiat şi balamalele căderea etc Oricum voi tăia la subiect! Azi am dat peste un caz atât de magnific pe care am vrut-o imediat, chestii de-X TelStar. Acesta a fost cazul de design de la Alienware Hotrod! M-am uitat la caz, si apoi sa uitat la preţul pentru calculator în valoare de în jur de £ 2800. I cant aford asta! Am nevoie sa-mi CAZ ACUM! Poate cineva să mă ajute găsi un furnizor de caz pentru alienware. Heres o fotografie a acesteia: sa de Hotrod/Area51 ALX versiune caz: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Multumesc foarte mult tuturor celor care vă pot ajuta! Am nevoie de caz repede! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu puteţi cumpăra de cazuri noi de pe propriile lor de oriunde.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|