![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Im hľadieť až k smrek mojej PS to vyzerá trochu, alebo by som mal povedať veľa. ![]() Bol som robil malý prieskum v niektorých prípadoch a narazil na skvele vyzerajúcu Apevia X-Telstar. Myslel som, že páni, že vyzerá pekne, pri pohľade na jednoduchý obrázok, kým som si prečítal recenziu o tom je krehký, a závesy spadnutie, atď Tak ako tak budem dostaň sa k jadru! Dnes som narazil na prípad tak nádherný, že som to chcel okamžite, látka X-Telstar. Tomu bolo v prípade návrhu Alienware HotRod! Pozrel som sa na veci, a potom sa pozrel na cenu pre počítač v hodnote okolo 2800 libra. I cant aford to! Potřebuju CASE TERAZ! Môže mi niekto pomôcť nájsť u dodávateľa Alienware. Heres obraz je nasledovné: Jeho Hotrod/Area51 ALX verzie prípadu: http://www.alienware.co.uk/product_d...de=SKU-DEFAULT Moc ďakujeme všetkým, ktorí môžu pomôcť! Potřebuju veci rýchlo! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemôžete kúpiť nové prípady na vlastné odkiaľkoľvek.
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alienware m15x | Eltocliousus | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 2. júna 2008 06:24 |
| Alienware barebones. | Neumann | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 24. apríla 2008 14:36 |
| Alienware Area 51 M9750 | Macmac508 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. januára 2008 10:07 |
| Alienware! | alistaircampbell | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 20. September 2007 03:51 |
| Alien Arena 2007 | Maria | PC a herné konzoly | 16 | 29. apríl 2007 11:45 |
| Thread Tools | |
| |