![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз ще съм до (опитайте) построи игри PC и имам нужда от добри PSU на власт, че Системата ще бъде. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 засилване ASUS Страйкър Екстремни Intel Socket 775 SLI дънни платки OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 Platinum В момента имам 8600gt (златна проба) не че впечатлен така че може да е 2 на разстояние 8800gt, когато мога да си го позволиш (или когато банките плащат нагоре) Аз имам случай и той дойде с PSU 500 вата, но това беше евтина (powertek модел kc500) и Не знам дали това ще окаже добра, аз DONT искате нещо да се изкачат в дим от помощ би било добре Наздраве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте, аз никога не са чували за това PSU било Ако си търсите добра PSU отколкото Това е само работа за теб
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Наздраве хубаво ще трябва да започнем спестяване |
|
| |||
| |||
| Мда, това Enermax Infinity е vvvvvvvvv добър избор на PSU и никога не би да те разочаровам за нищо. |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички време за обновяване и вече са подредени Intel Q6600 QUAD CORE SLACR G0 засилване на процесора (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66,36 ebuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra ниска латентност DDR2 Dual (£ 71 overclockers) моята половинка е предложила корсар Powersupply Черно 620W, ATX / EPS, 120 мм вентилатори, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 му около £ 70 изглежда добре и е £ 50-евтини, отколкото outher PSU ви предполагат, че ще бъда добър??? или е лоша ли?? наздравици ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Вие също не се нуждаят от 4GB. Освен ако не сте излизане на 64bit OS, която ще "загуби" а GB памет. Защо SLI чипсет mobo, само когато става единна карта? Също така, ако вие направите търсенето с две карти mobo после получи достойни чипсет; 680i. Знам, че пират, който говориш, достойни PSU. Бих предпочел Coolermaster realpower от два, но това е лично предпочитание повече от всичко друго.