![]() |
|
| |||
| |||
| hello θα ήθελα να (προσπαθήσει) οικοδομήσουμε ένα gaming pc και χρειάζομαι ένα καλό PSU για την εξουσία που το σύστημα θα είναι. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 ενίσχυση ASUS Στράικερ Extreme Intel Socket 775 SLI Motherboard OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINUM αυτή τη στιγμή έχω την 8600gt (χρυσή δείγμα) ότι δεν εντυπωσιάστηκε έτσι θα μπορούσε να είναι 2 off 8800gt όταν έχουν τη σχετική οικονομική δυνατότητα (ή όταν οι τράπεζες καταβάλουν) i έχουμε μια υπόθεση και, όπως προέκυψε με PSU 500W αλλά ήταν φθηνό (powertek μοντέλο kc500) και ι dont ξέρει αν θα είναι καλή, i dont θέλουν κάτι για να ανεβεί στον καπνό οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλό cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου, ποτέ δεν έχω ακούσει ότι είτε PSU Αν ψάχνετε για ένα καλό PSU από αυτό είναι μόνο η δουλειά για σας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| nice cheers i θα πρέπει να αρχίσει εξοικονόμηση |
|
| |||
| |||
| Ναι, Enermax Infinity ότι είναι μια καλή επιλογή vvvvvvvvv του PSU και ποτέ δεν θα σας αφήσει να καθορίζονται για τίποτα. |
|
| |||
| |||
| hi όλων των εποχών για την ενημέρωση που έχω τώρα παραγγείλει INTEL Q6600 QUAD CORE SLACR G0 Stepping CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66,36 ebuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low λανθάνουσα Dual DDR2 (£ 71 overclockers) mate μου πρότεινε Powersupply Corsair 620W Μαύρο ATX / EPS, 120 χιλιοστά Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 σχετικά με τα £ 70 φαίνεται καλό και είναι £ 50 φθηνότερα από τα outher PSU έχετε πρότεινε ότι θα είναι καλό;;; ή μήπως είναι κακό;; εις υγεία ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε, επίσης, δεν απαιτείται 4GB. Αν δεν πάμε για 64bit OS, θα "χάσει" μια GB μνήμης. Γιατί το SLI chipset mobo μόνο όταν θα ενιαία κάρτα; Επίσης, εάν κάνετε ζήτηση διπλής κάρτας mobo τότε πάρτε μια αξιοπρεπή chipset? 680i. Γνωρίζω ότι η Corsair είστε αναφερόμαστε, αξιοπρεπές PSU. Είχα προτιμούν ένα Coolermaster realpower από τα δύο, αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.