![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hello ću (pokušati) izgraditi gaming pc i trebam dobar PSU na vlast je sustav će biti. Intel Core 2 Quad - Q6600 - G0 koračni 95W Njihalo ASUS Extreme Intel Socket 775 SLI matične ploče OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 Platinum trenutno imam 8600gt (zlatni uzorak) ne da je impresioniran tako da bi mogli biti 2 off 8800gt kad sam ga mogu priuštiti (ili kad se bankama platiti) Ja sam dobio slučaj i dolazi s PSU 500w ali je jeftin (powertek model kc500) i ja dont znati ako Internet htijenje biti bilo dobro, ja dont ištanje išta otići u dim bilo koji pomoć bi bilo dobro živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok, ja nikada nisu čuli za taj PSU bilo Ako ste u potrazi za dobrom PSU nego to je samo posao za vas
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| nazdravlje lijepo ću se za početak snimanja |
|
| |||
| |||
| Yep, taj Enermax beskonačnost je vvvvvvvvv PSU dobar izbor i neka se nikada ne bi li se na išta. |
|
| |||
| |||
| hi svi vrijeme za update i sada su naredili INTEL Q6600 quad core SLACR G0 Stepping CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66,36 ebuyer) Geil 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low Latency DDR2 Dvojan (71 £ Overclockere) moja drugarica je predložen Powersupply Corsair 620W Black, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 svoje o £ 70 izgleda dobro i je jeftiniji od £ 50 outher PSU ste predložili da će biti dobar? ili je to loš neki?? živjeli ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Također ne zahtijevaju 4GB. Osim ako idete za 64bit OS ćete 'izgubiti' jedan gb memorije. Zašto SLI chipset mobo kad ide samo jednim karticu? Također, ako vam to zahtijevaju dual-card mobo onda dobijem pristojan chipset; 680i. Ja znam da ste gusar pričaju, pristojne PSU. Ja bih volio Coolermaster realpower iz dva, ali to je više osobnih preferencija nego bilo što drugo.