![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello fogok (megpróbál) egy gaming PC és szükségem van egy jó psu a hatalom A rendszer lesz. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 léptetési ASUS Striker Extreme Intel Socket 775 SLI Alaplap OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINA Jelenleg a 8600gt (arany minta) nem annyira lenyűgözte így lehet, hogy 2 ki 8800gt amikor rá (vagy ha a bank fizeti be) Nekem van kapott egy ügyet, és úgy jött a psu 500W de volt olcsó (powertek modell kc500) és én dont tud ha ez lesz olyan jó, én dont akar valamit, hogy ki dohányzik segít jó lenne cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia, én még soha nem hallottam, hogy a tápegység bármelyik Ha a jó PSU mint ez csak a munkám az Ön számára
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| cheers i szép lesz, hogy takarékos |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy az Enermax Infinity vvvvvvvvv egy jó választás a tápegység, és soha nem fogsz csalódni semmiben. |
|
| |||
| |||
| Szia minden alkalommal a frissítést Most már rendelhető INTEL Q6600 QUAD CORE SLACR G0 Stepping CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66.36 ebuyer) Geil 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz ultrakis késés DDR2 Dual (£ 71 overclockers) a haverom azt javasolta Corsair Powersupply 620W fekete, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 annak mintegy 70 £ jól néz ki, és £ 50 olcsóbbak, mint a outher psu akkor azt javasolták, hogy a jó??? vagy úgy, hogy ez rossz? egészségére ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ön még nem igényelnek 4GB. Hacsak nem lesz egy 64bit OS, akkor "elveszítené" a GB memória. Miért SLI chipset mobo, ha csak egyetlen kártyával megy? Továbbá, ha nem kér a kettős kártya mobo, akkor kap egy tisztességes chipset; 680i. Tudom, hogy a Corsair te beszélsz, tisztességes psu. Szerintem inkább egy Coolermaster realpower az a két, de inkább személyes preferencia, mint bármi mást.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ez a beállítás rossz vagy jó??? | Bandit4575 | Általános fémáru Chat | 3 | 6. december 2008 05:12 |
| PS3 minden jó? | TomIsFat | PC és konzol játékok | 5 | 28. március 2008 17:07 |
| Will it fit jó | Mennydörgő Jupiter | Cases & Power Supplies | 4 | 22. november 2007 03:17 |
| Jó adatbázisokat? | JoFo | Office & Applications | 1 | 2. október 2007 16:29 |
| Jó napot mindenkinek. | prashsar | Itt mutasd meg magadat | 3 | 27. július 2007 13:48 |
| Téma eszközök | |
| |