![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני הולך (לנסות) לבנות משחק מחשב ואני צריך טובה PSU לשלטון זה המערכת תהיה. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 דריכה ASUS שובת אקסטרים אינטל לוח האם SLI Socket 775 OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 פלטינה ברגע זה יש לי את 8600gt (Golden לדוגמה) לא כל כך התרשמתי אז זה יכול להיות 2 off 8800gt כשאני יכול להרשות לעצמו את זה (או כאשר הבנקים לשלם למעלה) יש לי יש מקרה, והוא בא עם 500w PSU אבל זה היה זול (powertek מודל kc500) dont ואני יודע אם זה יהיה טוב, אני רוצה משהו dont כדי לעלות עשן כל עזרה תהיה טובה לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, אני מעולם לא שמעתי על זה גם PSU אם אתה מחפש טוב PSU מאשר זו רק את העבודה בשבילך
|
| |||
| |||
| Cheers נחמד אני צריך להתחיל לשמור |
|
| |||
| |||
| כן, כי Enermax Infinity הוא בחירה טובה של vvvvvvvvv PSU ואת אף פעם לא היה לך על משהו. |
|
| |||
| |||
| היי כל הזמן בשביל לעדכן עכשיו יש לי הורה Quad Q6600 INTEL CORE SLACR G0 דריכה CPU (161 ebuyer £) ASUS P5N-E 650i SLI Socket 775 PCI-E (£ 66.36 ebuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz נמוכה כמיסות DDR2 Ultra Dual (£ 71 overclockers) חבר שלי הציע Corsair Powersupply 620W שחור, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 שלה בערך £ 70, והוא נראה טוב £ 50 זול יותר מאשר outher PSU הציע לך זה יהיה טוב? או שזה רע אחד?? לחיים ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אתה גם לא דורשים 4GB. אלא אם כן אתה הולך ל 64bit OS, תקבל 'להפסיד' א GB של זיכרון. למה SLI mobo שבבים כאשר הולכים רק כרטיס אחד? כמו כן, אם הביקוש של dual-כרטיס mobo מכן לקבל הגון שבבים; 680i. אני יודע את Corsair אתה מדבר, הגון PSU. אני מעדיף א Coolermaster realpower מתוך שתיים, אבל זה יותר העדפה אישית מאשר כל דבר אחר.