![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hello I am going to (try) sukurti žaidimų PC ir man reikia gero PSU su Power IT
sistema bus. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 gerinimo Asus Striker Extreme Intel Socket 775 SLI OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINUM Šiuo metu turiu 8600GT (Golden mėginys) ne tai, kad didelį įspūdį todėl jis gali būti 2 išjungti 8800GT kai galiu sau tai leisti (arba kai bankai neapmoka) Turiu atveju ir ji atėjo su PSU 500W, bet jis buvo pigus (POWERTEK modelis kc500) ir i dont know jei bus koks geras, i dont wanna nieko eiti dūmai Any help būtų gerai Cheers |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sveiki, aš niekada išgirsti, kad PSU arba
Jei ieškote gero PSU negu Tai tik jūsų darbas
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice Cheers turėsiu pradėti taupyti
|
|
|
|||
|
|||
|
Taip, kad Enermax begalybės vvvvvvvvv geras pasirinkimas PSU niekada let you down dėl nieko.
|
|
|
|||
|
|||
|
Labas visus atnaujinta Aš kartą jau užsakyta
INTEL Q6600 Quad Core SLACR G0 GERINIMAS CPU (161 £ ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (66,36 £ ebuyer) GEIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low Latency DDR2 Dual (£ 71 Overclockers) Mano padėjėjas pasiūlė Corsair Maitinimo 620W Black, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, PxAxG 150x86x150 jo apie £ 70 puikiai atrodo ir yra 50 £ pigiau nei outher PSU turite pasiūlė tai bus gerai? ar jis blogas? į sveikatą ![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
Jūs taip pat nereikia 4gb. Unless you're going for 64bit OS, jums "prarasti" atminties GB. Kodėl SLI Chipset MOBO, kai tik vyksta vieną kortelę? Be to, jei paklausą dvejopo kortelė MOBO tada gauti padorų Chipset; 680i. Žinau Corsair kalbi apie, geras PSU. Norėčiau Coolermaster realpower iš dviejų, bet tai daugiau asmeninio pasirinkimo, nei kas nors kitas.
|