![]() |
|
| |||
| |||
| hello i am gatavojas (TRY) veidot spēļu datoru un man ir nepieciešams labs psu pie varas ir sistēma būs. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 pastiprināšanu ASUS Striker Extreme Intel Socket 775 SLI Motherboard OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINUM šobrīd man ir 8600GT (Zelta izlase) nav tik impressed tā varētu būt 2 Izslēgts 8800gt, ja es nevaru atļauties (vai kad banku apmaksā) i have got lietu un tas atnāca ar psu 500w, bet tas bija lēts (powertek modelis kc500) un i dont know, ja tas būs kāds labs, i dont gribu kaut ko iet līdz kūpināšanas any help būtu labi cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki, es nekad neesmu dzirdējis, ka PSU vai nu Ja jūs meklējat labu PSU nekā tas ir tikai darbs jums
|
| |||
| |||
| nice cheers man būs jāsāk ietaupīt |
|
| |||
| |||
| Yep, tas Enermax Infinity ir vvvvvvvvv laba izvēle no PSU un nekad jums uz leju neko. |
|
| |||
| |||
| hi visu laiku par update man tagad ir pasūtīts INTEL Q6600 QUAD CORE SLACR G0 Pastiprināta CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66,36 ebuyer) Geil 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low Latency DDR2 Dual (£ 71 overclockers) mana mate ir ierosinājis Corsair Powersupply 620W BLACK ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 tās par £ 70 izskatās labi un ir 50 GBP lētāk nekā outher psu Jums ir ieteikuši tas būs labs? vai tas ir slikti viens? urravas ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jūs arī nav nepieciešama 4gb. Ja vien jūs virzība uz 64bit os, jūs 'pazaudēt' gb atmiņas. Kāpēc SLI Chipset MOBO kad tikai iet vienu karti? Arī tad, ja jūs pieprasījums dual-karti MOBO pēc tam saņemt pienācīgu Chipset, 680i. Es zinu Corsair jūs runājat, pienācīgas psu. Es gribētu Coolermaster realpower no diviem, bet tas ir vairāk personīgo izvēli nekā jebkas cits.