![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello I am going to (próby) zbudować gier PC i muszę dobry PSU do władzy to systemu będzie. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 stepping ASUS Striker Extreme SLI Intel Socket 775 Motherboard OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINUM w tej chwili mam 8600gt (Golden Sample) nie jest pod wrażeniem więc może to być 2 off 8800gt, kiedy mogę sobie na to pozwolić (lub gdy banki wpłacają) Mam sprawę i wszedł w PSU 500W ale to było tanie (powertek modelu kc500) i ja dont znać jeśli będzie dobry, i dont want anything rósł w dym pomocy byłoby dobre cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi, I have never heard of że PSU albo Jeśli szukasz dobrego PSU niż jest to zadanie tylko dla Ciebie
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| nice cheers i będą musiały rozpocząć oszczędzanie |
|
| |||
| |||
| Yep, że Enermax Infinity jest dobry wybór vvvvvvvvv PSU i nigdy nie pozwolą Ci się na coś. |
|
| |||
| |||
| hi cały czas na aktualizację i już zamówione INTEL Q6600 Quad Core SLACR G0 INTENSYFIKOWANIE CPU (£ 161 eBuyer) Asus P5N-E SLI nForce 650i Socket 775 PCI-E (£ 66.36 eBuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low Latency DDR2 (£ 71 overclockingu) mój kolega zaproponował Corsair Powersupply 620W Black, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, wxhxl 150x86x150 jej ok. 70 £ wygląda dobrze i jest 50 funtów tańsze niż outher PSU masz zasugerował to będzie dobre?? czy jest złego? wiwaty ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Możesz również nie wymagają 4GB. Jeśli nie masz się o 64bit OS, you'll "straci" a GB pamięci. Dlaczego SLI chipset Mobo, gdy tylko będzie jednym kartę? Ponadto, jeśli nie popyt podwójne karty Mobo następnie dostać przyzwoity chipsetu; 680i. Wiem, że Corsair you're talking about, godnej PSU. I'd wolisz Coolermaster realpower z dwóch, ale bardziej osobistych preferencji niż cokolwiek innego.