![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
salut am de gând să (încercaţi) construi un PC de jocuri, si am nevoie de o bună PSU la putere este
sistemul va fi. Intel Core 2 Quad - Q6600 - G0 păşit 95W ASUS Striker Extreme Intel Socket 775 SLI Plăci de bază OCZ Kit 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINĂ în momentul de faţă am 8600gt (proba de aur), care nu a impresionat asa ca ar putea fi de 2 off 8800gt, atunci când i se poate permite (sau în cazul în care băncile plătesc în sus) Am avut un caz, şi a venit cu o PSU 500W, dar a fost ieftin (powertek model kc500) şi i dont know dacă acesta va fi nici bun, i dont vreau nimic pentru a ajunge până în fum orice ajutor ar fi bine noroc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Buna, nu am mai auzit de faptul că PSU fie
Dacă eşti în căutarea unui bun PSU decât acesta este doar treaba pentru tine
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
frumos noroc i va trebui să înceapă de economisire
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, Enermax Infinity este o alegere bună vvvvvvvvv de PSU şi n-ar lăsa să te jos de pe nimic.
|
|
|
|||
|
|||
|
hi toate timpurile pentru o actualizare i-au ordonat
INTEL Q6600 QUAD CORE SLACR G0 intensificarea CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66.36 ebuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low latenţă DDR2 Dual (£ 71 overclockers) colega mea a sugerat pirat Powersupply 620W Black, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 sale despre £ 70 arată bine şi este de £ 50 mai ieftin decât outher PSU pe care le-aţi sugerat că va fi bine? sau este un rău?? noroc ![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Puteţi, de asemenea, nu au nevoie de 4GB. Cu excepţia cazului în care mergi pentru un 64bit OS, va "pierde" un GB de memorie. De ce a SLI chipset mobo numai atunci când merge singură carte? De asemenea, dacă aţi făcut o cerere cu dublă carte mobo apoi a lua un chipset decente; 680i. Ştiu de pirat pe care îl vorbesc despre, decente PSU. Aş prefera un Coolermaster realpower din cele două, dar asta e mai mult o preferinţă personală decât orice altceva.
|