![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, já jdu na (skúste) vybudovať herné PC a potrebujem dobrú PSU to je moc bude systém. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 stupňovaniu ASUS štrajkujúci Extreme Intel Socket 775 SLI Motherboard OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 plátovaného v čase, keď som sa 8600gt (zlatá vzorky), že by zapôsobil tak to by mohlo byť 2 z 8800gt aj keď si to môžu dovoliť (alebo keď banky splatiť) Mám prípad, a to sa stalo s PSU 500w ale bolo lacné (powertek model kc500) a i dont vedieť, či bude nejaký dobrý, i dont want nič vyhořet pomoci by bolo dobré zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj, jsem nikdy neslyšela, že buď PSU Ak hľadáte dobrý PSU ako je to jednoducho práca pre vás
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| nice nazdraví budem musieť začať úspory |
|
| |||
| |||
| Jo, to Enermax Infinity je vvvvvvvvv dobrá voľba PSU a nikdy vás si na čokoľvek. |
|
| |||
| |||
| ahoj všetkým čas na aktualizáciu aj teraz objednať INTEL Q6600 štyroch-jádrové procesory SLACR G0 Stepping CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66.36 ebuyer) GEIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra nízka latencia DDR2 Duální (71 libier overclockers) môj kámoš odporučil Corsair Powersupply Black 620W, ATX / ESP, 120 mm ventilátor, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 jeho asi 70 libier vyzerá dobre a je 50 libier lacnejšie ako Outhere PSU ste navrhol, to bude dobré? alebo je to zlý jedna? na zdravie ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môžete tiež nevyľadujú 4GB Ak vy budete pre 64bit OS, budete 'prohrát' a GB pamäte. Prečo sa SLI čipset Mobo keď ide iba jedinej karte? Tiež, keď si dopyt dvojaký-karta Mobo potom dostanete dôstojnej čipset; 680i. Viem, že ste Corsair mluvíš, dôstojnej PSU. I'd preferujú Coolermaster realpower z dvoch, ale to je viac osobné preferencie ako čokoľvek iného.