![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло ћу (покушати) изградити гаминг пц и ја потреба добар псу на власт је систем ће бити. Интел Цоре 2 Куад - К6600 - Г0 корачни 95У Њихала Асус Екстреме Интел соцкет 775 сли матичне плоче ОЦЗ 2ГБ Кит (2кс1ГБ) ДДР2 800МХз/ПЦ2-6400 ЦЛ 4-4-4-15 Платинум тренутно имам 8600гт (златни узорак) не да је импресиониран тако да би могли бити 2 офф 8800гт кад сам га могу приуштити (или кад се банкама да плате) Ја сам добио случај и долази са псу 500у али је јефтин (поуертек модел кц500) и ја донт кноткле да то ће бити било добро, ја донт оскудица било што отићи у дим било који помоћ би било добро живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво, ја никада нису чули за тај псу било Ако сте у потрази за добром псу него то је само посао за вас
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| наздравље лепо ћу се за почетак снимања |
|
| |||
| |||
| Ыеп, тај Енермакс бесконачност је ввввввввв псу добар избор и нека се никада не би ли се на било што. |
|
| |||
| |||
| хи сви време за упдате и сада су наредили ИНТЕЛ К6600 Куад ОСНОВНЕ СЛАЦР Г0 Степпинг ЦПУ (£ 161 ебуыер) Асус П5Н-Е сли 650и соцкет 775 ПЦИ-Е (£ 66.36 ебуыер) ГеИЛ 4ГБ (4кс1ГБ) ПЦ2-6400Ц4 800МХз Ултра Лоу Латенцы ДДР2 Дуал (71 £ оверцлоцкерс) моја другарица је предложио гусар Поуерсупплы Блацк 620У, АТКС / ЕПС, 120мм Фан, 8ксСАТА, сли, УксХксЛ 150кс86кс150 о својим £ 70 изгледа добро, а 50 £ јефтинији него оутхер псу имате сугерисао да ће бити добри? или га је један лош? живели ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Такође не захтевају 4ГБ. Осим ако идете за 64бит ОС ћете 'изгубити' један гб меморије. Зашто сли цхипсет мобо кад иде само једним картицу? Такође, ако вам то захтевају дуал-цард мобо онда добијем пристојан цхипсет; 680и. Ја знам да сте гусар причају, пристојне псу. Ја бих волео Цоолермастер реалпоуер из два, али то је више личних преференција него било шта друго.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ово је мој сет-уп добри или лоши? | Бандит4575 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 6 децембар 2008 05:12 |
| Пс3 сваком добром? | ТомИсФат | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 28 март 2008 17:07 |
| Хоће ли стати добар | Громовник | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 22 новембар 2007 03:17 |
| Добра база података? | ЈоФо | Оффице & Апплицатионс | 1 | 2 октобар 2007 16:29 |
| Добар дан свима. | прасхсар | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 27. јула 2007 13:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |