![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba i (denemek için) bir oyun PC ve i inşa gidiyorum güç iyi bir PSU gerekir sistem olacaktır. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W G0 adım ASUS Forvet Extreme Intel Socket 775 SLI Anakart OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATIN Şu an ben at) bundan etkilendim ve 8600gt (altın örnek var bu nedenle olabilir 2 8800GT kapalı ben Ödeyebileceğinizden (veya bankalar kadar ödeme yaparsınız) Bir durum var ve bir PSU 500W ile geldi ama (powertek modeli kc500) ve i dont ucuz olduğunu biliyorum eğer iyi olacak, i dont duman içinde gidip bir şey istiyorum herhangi bir yardım iyi tezahürat olurdu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba, Ben PSU duymadım hiç ya Eğer iyi bir PSU arıyor -den daha Bu sizin için sadece bir iş
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| güzel tezahürat I tasarrufu başlatmak gerekir |
|
| |||
| |||
| Evet, bu Enermax Infinity PSU bir vvvvvvvvv iyi bir seçimdir ve her şey sizi hayal kırıklığına asla. |
|
| |||
| |||
| merhaba bir güncelleme i her zaman şimdi sipariş var INTEL Q6600 QUAD CORE SLACR G0 Stepping CPU (£ 161 ebuyer) Asus P5N-E SLI 650i Soket 775 PCI-E (£ 66,36 ebuyer) GEIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Düşük Gecikme DDR2 (£ 71 overclockers) Çift benim dostum iyi görünüyor korsan güç 620W Siyah, ATX / EPS, 120mm Fan, 8xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 onun hakkında £ 70 öne sürdü ve 50 £ size önerilen var outher PSU daha ucuz olduğunu iyi olacak? ya da kötü ise? peynir ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ayrıca 4GB gerektirmez. Bir 64bit OS için, 'hafıza bir GB kaybetmek edeceğiz' devam ettiğiniz sürece. Neden SLI yonga seti mobo zaman sadece tek bir kart mı? Ayrıca, eğer daha sonra bir yongatakımının elde çift-kart mobo talebi yapmak; 680i. Senin hakkında iyi PSU konuşurken olduğunuz korsan biliyorum. Ben iki, ama bir Coolermaster realpower dışında tercih ediyorsanız o başka bir şey daha kişisel tercihi's.
![]() |
|
| Bookmarks |