![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я йду (TRY) побудувати PC ігор і мені потрібен хороший блок живлення, щоб включити його Система буде. Intel Core 2 Quad - Q6600 - 95W степпінгу G0 ASUS Striker Extreme Intel Socket 775 SLI Motherboard OCZ 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 CL 4-4-4-15 PLATINUM На даний момент я маю 8600GT (Golden Sample), не те, що вразило тому воно може бути 2 Off 8800GT, коли я можу собі це дозволити (або коли банки виплачують вгору) У мене є справи, і він прийшов с БП 500W, але це було дешево (POWERTEK kc500 модель), і я не знаю, якщо це буде будь-яка гарна, я нічого не хочете йти в диму будь-яка допомога буде гарним Cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт, я ніколи не чув, що блок живлення або Якщо ви шукаєте гарну PSU ніж це просто робота для вас
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Мені приємно Cheers доведеться почати економити |
|
| |||
| |||
| Так, що Enermax Infinity є гарним вибором vvvvvvvvv ПГУ і ніколи не підведуть ні на що. |
|
| |||
| |||
| Привіт усім час для оновлення тепер я наказав INTEL CORE Q6600 QUAD SLACR G0 Степінг процесорів (£ 161 Ebuyer) ASUS P5N-E SLI 650i Socket 775 PCI-E (£ 66.36 Ebuyer) GeIL 4GB (4x1GB) PC2-6400C4 800MHz Ultra Low Latency DDR2 Dual (£ 71 оверклокерів) моя подруга запропонувала Corsair Powersupply 620W чорний, ATX / EPS, 120mm Fan, 8XSATA, SLI, WxHxL 150x86x150 своєї близько £ 70 добре виглядає і коштує £ 50 дешевше, ніж Outher PSU ви запропонували це буде добре?? чи це погана? ура ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Вам також не потрібно 4gb. Якщо ви йдете для 64-бітної операційної системи, вам втратити 'ГБ пам'яті. Чому плат SLI чіпсет, коли тільки одна карта буде? Крім того, якщо у вас вимагають подвійну-карта плат потім одержати гідні Chipset; 680i. Я знаю, Corsair ви говорите, гідний БП. Я б віддав перевагу RealPower Coolermaster з двох, але це більше особисті переваги, ніж все інше.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Це моя настройка Добре це чи погано?? | Bandit4575 | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 грудня 2008 05:12 |
| PS3 будь-який хороший? | TomIsFat | PC & консоль Gaming | 5 | 28 березня 2008 17:07 |
| Чи буде він хорошим Fit | Громовержець | Справа & блоки живлення | 4 | 22 листопада 2007 03:17 |
| Добре баз даних? | JoFo | Office Suites & Застосування | 1 | 2 жовтня 2007 16:29 |
| Гарний день для всіх. | prashsar | Тут Introduce Yourself | 3 | 27 липня 2007 13:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |