![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, просто бърз въпрос са всички захранвания със същия размер измерение мъдър? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи. Ако компютърът е Dell или други prebuilt, тя може да има обичай натура. Обикновено това са открити в slimline случаи или такива. А огромното мнозинство използвайте ATX спецификационен, все пак, което означава, че всичко ще е удобно.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както каза Carbon, някои prebuilt машини са с различен размер захранвания. Също така там са по-големи дребно ATX захранвания, обаче тези са склонни да се PSU, които предоставят на 1KW +
| |||
| |||
| Можете да закупите SMPS от този сайт ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm , но се уверете, че изискванията на компютъра Ур използвайки има например 300 вата, 240 волт. Уверете се, най-добър късмет, опитайте най-добрите. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Оригинален плакат е от САЩ (вж. знаме), така Maplin Великобритания свикнал да му помогне .... също така, че не е PSU за компютър. Също така след 4 месеца е стар! Моля само да дава съвети, ако знаеш какво си говорите! Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това са обработени.
| |||
| |||
| Всичко зависи от компютър, а компанията е така, ще трябва да се свържете с продавача, защото компютърните експерти могат да проверяват с различно захранване. |