![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jen rychlé jsou všechny zdroje energie stejnou velikost rozměru moudrý? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Záleží. Pokud v počítači je Dell nebo jiným prebuilt, může mít vlastního druhu. Obvykle se nacházejí v těchto případech úzký nebo takové. A drtivá většina použít spec ATX, i když, což znamená, že budeme všichni fit.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako Carbon řekl, některé prebuilt stroje mají různé velikosti napájení. Také tam jsou větší maloobchodní ATX napájecích zdrojů, nicméně tyto mají tendenci být PSU to, že poskytují 1kW +
| |||
| |||
| můžete zakoupit SMPS z této stránky ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm ale ujistěte se, že požadavky na počítači pomocí ur tam např. 300 watt, 240 volt. ujistěte se, Best of Luck zkuste nejlepší. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Originální plakát je z USA (viz vlajky), takže Maplin UK zvyklý spomocníka .... také, že se nejedná o PSU na PC. Také post je 4 měsíce starý! Prosím pouze poradní funkci, pokud víte, o čem mluvíš! Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to jednání.
| |||
| |||
| Všechno závisí na počítači, je společnost tak, musíte se obrátit na prodejce, protože počítačový expert můžete zkontrolovat s různými zdroji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaké jsou 115 a 320 Za napájení? | boywash12 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 27. červenec 2009 23:53 |
| Napájení | carpious | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. ledna 2008 14:44 |
| Počítačové Napájení PSU Test | Insaneman1731 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 27. prosinec 2007 09:37 |
| CPU napájení. | ukmm | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. prosince 2007 07:25 |
| Napájení Q | grahamgb | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 5. prosince 2007 01:14 |
| Thread Nástroje | |
| |