![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μόνο μια σύντομη ερώτηση είναι όλα τα τροφοδοτικά το ίδιο μέγεθος διάσταση σοφός; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται. Εάν ο υπολογιστής είναι ένα Dell prebuilt ή άλλων, μπορεί να έχουν ένα προσωπικό είδος. Συνήθως αυτά βρίσκονται σε αυτές τις περιπτώσεις ή Slimline. Μια μεγάλη πλειοψηφία την χρήση ATX spec, όμως, πράγμα που σημαίνει ότι θα χωράει όλους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπε άνθρακα, περίπου prebuilt μηχανές έχουν διαφορετικού μεγέθους τροφοδοτικά. Επίσης υπάρχουν μεγαλύτερες λιανικής ATX τροφοδοτικά, ωστόσο αυτές τείνουν να είναι το PSU που της παρέχει 1KW +
| |||
| |||
| σημαντικής ισχύος στην αγορά θα μπορούν να αγοράζουν από αυτό το site ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm αλλά βεβαιωθείτε ότι οι απαιτήσεις του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ur εκεί π.χ. 300 watt, 240 volt. βεβαιωθείτε, καλή τύχη να δοκιμάσετε το καλύτερο. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αρχικό αφίσα είναι από τις ΗΠΑ (βλέπε σημαία), έτσι συνηθίζει Maplin ΗΒ τον βοηθήσουν .... επίσης ότι δεν είναι ένα PSU για έναν υπολογιστή. Επίσης, μετά είναι 4 μηνών! Παρακαλώ μόνο να παρέχει συμβουλές αν γνωρίζετε τι μιλάμε! Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι με την οποία ασχολείται.
| |||
| |||
| Όλα εξαρτώνται από τον υπολογιστή? S εταιρεία ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή, επειδή υπολογιστή εμπειρογνωμόνων μπορούν να ελέγχουν με διαφορετικό τροφοδοτικό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Τροφοδοτικό | carpious | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1η Ιαν. 2008 14:44 |
| Υπολογιστών Τροφοδοτικά PSU Test | Insaneman1731 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 27 Δεκ. 2007 09:37 |
| CPU ρεύματος. | ukmm | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Δεκ. 2007 07:25 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |