![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, samo brzo pitanje su sve snage daje iste veličine dimenzije mudri? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi. Ako je računalo Dell ili neki drugi prebuilt, on svibanj imati običaj vrste. Obično se nalaze u ovim slučajevima slimline ili takva. Velika većina koristiti ATX špekulacija, iako, što znači da će svi stati.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao Carbon rekao, neke prebuilt strojevi imaju različite veličine power supplies. Također postoje i veće maloprodajne ATX power supplies, međutim ovi imaju tendenciju da budu PSU-a koji pružaju 1KW +
| |||
| |||
| možete kupiti SMPS from this site ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm ali pobrinite zahtjeve na računalo koristeći ur postoji npr. 300 Watt, 240 volt. Pobrinite se, Best of Luck pokušajte najbolje. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Originalni plakat je iz US (vidi zastavu), tako Maplin UK navika mu pomognu .... i da nije PSU za PC. Isto tako post je 4 mjeseca stari! Molimo samo dajem savjet ako znaš što govoriš o! My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se bavila.
| |||
| |||
| To sve ovisi o računalu, a tvrtka je tako, morate kontaktirati na prodavatelja, jer računalo stručnjak može provjeriti sa različitim napajanje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje su 115 i 320 Iza Napajanje? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. srpnja 2009 23:53 |
| Napajanje | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. siječanj 2008 14:44 |
| Computer Power Supply PSU Test | Insaneman1731 | Cases & Power Supplies | 3 | 27. prosinac 2007 09:37 |
| CPU napajanje. | ukmm | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 12. prosinac 2007 07:25 |
| Napajanje Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. prosinac 2007 01:14 |
| Thread Tools | |
| |