![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, רק שאלה מהירה הם כל ספקי כוח באותו גודל הממד חכם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי. אם המחשב הוא Dell או אחר prebuilt, זה יכול להיות מותאם אישית סוג. בדרך כלל אלה נמצאות slimline או מקרים כאלה. רוב עצום להשתמש ATX spec זאת, מה שאומר שהם יהיו כל בכושר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו Carbon אמר, יש כמה מכונות prebuilt בגודל ספקי כוח שונים. כמו כן יש גדול קמעונאית ATX ספקי כוח, אך אלה נוטים להיות PSU של המספקים 1KW +
| |||
| |||
| אתה יכול לרכוש SMPS מאתר זה ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm אבל לוודא את הדרישות של המחשב באמצעות שם ur לדוגמה Watt 300, 240 וולט. ודא, Best of Luck לנסות את הטוב ביותר. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
פוסטר המקורי הוא מארה"ב (ראה דגל), כך Maplin בריטניה wont לעזור לו .... גם כי לא מדובר PSU עבור המחשב. גם לכתוב הוא בן 4 חודשים! בבקשה רק לתת עצה אם אתה יודע מה אתה מדבר! המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה להיות עסקה.
| |||
| |||
| הכל תלוי במחשב; S החברה אז, אתה צריך לפנות אל ספק כי המחשב יכול לבדוק עם מומחים שונים החשמל. |