![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, tiesiog greitas klausimas yra visos elektros energijos tiekimo paties dydžio matmuo išmintingą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priklauso. Jei kompiuteris Dell "ar kitų dvejetainiai, jis gali turėti pasirinktinį natūra. Paprastai jos randamos Plonas atvejais arba tokia. Dauguma naudoti ATX spec, nors tai reiškia, jie bus visi tinkami.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anglis sakė, kai binarinius mašinų įvairaus dydžio maitinimo šaltiniai. Taip pat yra didesnė mažmeninės ATX maitinimo šaltiniai, tačiau šie paprastai PSU's, kurie teikia 1kW +
| |||
| |||
| galite įsigyti SMPS from this site ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm bet įsitikinkite, kad kompiuterio UR reikalavimus pagal ten pvz., 300 Watt, 240 volt. įsitikinkite, Geriausi linkėjimai pabandyti geriausi. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Original plakatas iš JAV (žr. vėliavos), taip Maplin UK įprotis jam padėti .... taip pat kad nėra prie kompiuterio PSU. Paštu taip pat yra 4 mėnesių amžiaus! Prašome tik patarti, jei žinote, ką kalbame! Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra nagrinėjami.
| |||
| |||
| Viskas priklauso nuo kompiuterio; ai bendrovė taip, jūs turite susisiekti su tiekėju, nes kompiuterių ekspertas gali patikrinti su įvairiomis maitinimo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra 115 ir 320 Už Maitinimo? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27 liepa 2009 23:53 |
| Maitinimo | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1 sausis 2008 14:44 |
| Kompiuterių POWER SUPPLY PSU Test | Insaneman1731 | Cases & Power Supplies | 3 | 27 gruodis 2007 09:37 |
| CPU maitinimo. | ukmm | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 12 gruodis 2007 07:25 |
| Maitinimo Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5 gruodis 2007 01:14 |
| Temos įrankiai | |
| |