![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, tikai ātrs jautājums ir visas elektroapgāde paša lieluma dimensija gudrs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends. Ja dators ir Dell vai citas iebūvētām, tā var būt pasūtījuma veida. Parasti tie ir atrodami SLIMLINE gadījumos vai tādi. Lielākā daļa izmantot ATX spec, lai gan, tas nozīmē, ka būs visi fit.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Like Carbon teicu, daži iebūvētām iekārtām ir dažāda lieluma power supplies. Arī tur ir lielākas mazumtirdzniecības ATX power supplies, tomēr šīs ir tendence PSU's, kas nodrošina 1kW +
| |||
| |||
| Jūs varat iegādāties SMPS šajā lapā ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm bet pārliecinieties par datoru ur prasības, izmantojot tur, piemēram, 300 Watt, 240 volt. pārliecināties, novēlu veiksmi izmēģināt labāko. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Oriģinālais autors ir no ASV (sk. karogu), lai Maplin UK paradis viņam palīdzēt .... arī, ka nav PSU uz PC. Arī post ir 4 mēnešus vecs! Lūdzu, tikai sniegt konsultācijas, ja jūs zināt, ko jūs runājat par to! Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas tiek izskatīta.
| |||
| |||
| Tas viss ir atkarīgs no datora u sabiedrība, kas tā jums ir jāsazinās ar pārdevēju, jo dators eksperts var pārbaudīt ar dažādām enerģijas padeve. |