![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, tylko krótkie pytanie są wszystkie zasilacze tej samej wielkości wymiaru mądry? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depends. Jeżeli komputer jest Dell lub inne prekompilowanych, to może mieć własnego rodzaju. Zwykle są one w takich przypadkach lub slimline. Zdecydowana większość używać ATX spec, choć, co oznacza, że będzie wszystko pasuje.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak powiedział węgla, prekompilowanych niektóre maszyny mają różne wielkości zasilaczy. Również tam są większe detalicznej zasilacze ATX, jednak te wydają się być PSU's, które zapewniają 1KW +
| |||
| |||
| możesz kupić ZPR z tej strony ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm ale upewnij się, że wymagania komputera ur użyciu tam np. 300 watt, 240 volt. upewnij się, Best of luck spróbować najlepszych. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Oryginalny plakat jest z USA (patrz bandery), tak Maplin UK wont mu pomóc .... również, że nie jest PSU do komputera. Również po to 4 miesiące! Proszę tylko dać radę, jeśli wiesz co mówisz! My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To są rozważane.
| |||
| |||
| Wszystko zależy od komputera; s spółki tak, skontaktuj się z dostawcą, gdyż może sprawdzić komputer ekspertów z różnych zasilania. |