![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, sadece bir hızlı soru tüm gücü aynı boyutta boyutu akıllıca malzeme? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bağlıdır. Eğer bilgisayar bir Dell veya diğer prebuilt ise, özel bir tür olabilir. Genellikle bu ince durumlarda veya bulunur. Bir büyük çoğunluğu da hepsi uygun olacak demektir ATX özel olsa da, kullanabilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karbon gibi bazı prebuilt makineleri farklı güç kaynakları boyutlu söyledi. Ayrıca büyük perakende ATX güç kaynakları vardır, ancak bunlar 1KW bir PSU's sağlamak olabilir +
| |||
| |||
| Bu siteden SMPS satın alabilirsiniz ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm ama yapmak bilgisayar UR şartlarını orada 300 Watt, 240 Volt gibi kullanarak emin olun. emin, Luck Best of en iyi deneyin. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Orijinal gönderen ABD () bayrağı görmek, bu nedenle Maplin İngiltere ona yardım alışkanlık olduğunu .... Ayrıca, bir PC için bir PSU değil. Ayrıca sonrası 4 ay Yaşında! Eğer sen ne konuştuğunu biliyor Lütfen sadece tavsiyelerde! Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ele's being.
| |||
| |||
| Tüm bilgisayar bağlıdır; bu şirket bu kadar, çünkü bilgisayar uzmanı farklı güç kaynağı ile kontrol edebilirsiniz satıcı temasa gerek. |
![]() |
|
| Bookmarks |