![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, просто швидко всі питання харчування тієї ж розмірності розміру мудро? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залежить. Якщо комп'ютер Dell або інші двійкові, можливо, є такий звичай роду. Зазвичай ці знаходяться в Slimline або такі випадки. Переважна більшість використовують специфікацію ATX, однак, що означає, вони всі будуть за потрібне.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як сказав вуглецю, деякі готові машини мають різні розміри блоків живлення. Також є великі роздрібні постачання ATX влади, однак вони, як правило, блок живлення, що забезпечує 1KW +
| |||
| |||
| Ви можете придбати ПІП з цього сайту ....http://buy.maplin.co.uk/Free_UK_Deli...SMPS_48484.htm але переконайтеся, що вимоги ур допомогою комп'ютера є, наприклад 300 ват, 240 вольт. Переконайтеся в тому, удачі спробувати кращі. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Справжній плакат із США (див. прапор), так Maplin ВЕЛИКОБРИТАНІЯ звичай допомогти йому .... також, що це не блок живлення для ПК. Крім того, посаду 4 місяці! Будь ласка, тільки давати поради, якщо ви знаєте, що ви говорите! Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це вирішуються.
| |||
| |||
| Це все залежить від комп'ютера, з компанією так, то вам доведеться звернутися до постачальника комп'ютера, оскільки експерт може перевірити за різними харчування. |