по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Идеален PSU и делото да избират

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 август 2008, 09:41
Член Група

Default Идеален PSU и делото да избират

Ей, момчета, аз съм на път да купи нови компоненти и промените стария си компютър. Ще се купуват един Intel E8400 3.0Ghz core2duo CPU, корсар 2GB 1033Mhz овен,Asus P5KC дънни платки, Hitachi 320GB SATA-LL твърдия диск, Pioneer 20x DVD-писателя, творчески Xtreme музика и звукова карта NVIDIA 9800GTX 512MB VGA карта.

Какво имам нужда сега е подходящ кула и PSU. Можете ли да ми помогне, моля? (ако това помага ми кула ще се намира под бюрото ми и аз не airconditioning). Благодарности
Old 30 август 2008, 10:10
Номер на групата

OK, тези очила изглеждат добре honeslty Вие можете да избирате всеки случай ти наистина искаш толкова дълго, колкото е ATX ANTEC p182 или ANTEC 900 са приятни случаи lian Ли са също много хубаво, както за захранване http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 този добър ли е отлична цена за това

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 30 август 2008, 14:27
Номер на групата

Да, PSU, свързана е добро. Нещо от пират ще върви добре, дори и 450W модела, това е до вас колко над главата ти искаш за допълнително мощност и ако искате modularity или не.

Аз не съм сигурен за цените, къде живееш, но може да бъде по-добре подхожда на 8800GTS 512 (почти идентични с 9800GTX) или 4850 (много по-висока ефективност). Hitachi има много недостатъци и WD 640GB е много бързо и е много нисък процент недостатъчност. Останалите изглежда добро.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 1-ви септември 2008, 05:24
Член Група

Виждам, че имате ANTEC 900 в случая. Аз бях прочете няколко ревюта на него. Искате ли да препоръчате ли?
Old 1-ви септември 2008, 11:33
Номер на групата

Имам едно и би силно го препоръчвам. Аз обичам моята antec900. Аз съм провеждате NVidia 790I Ultra, q9450 чипсет и две 9800gx2 и всичко тече доста готин с 4 фабрика инсталиран феновете на 900 идва с. Налице е също така слота за добавяне на още двама фенове, който си купих за $ 6,00 / бр но не сте инсталирали още LOL. Има достатъчно място за кабел и такива, както и фабрика инсталиран tiedowns за кабелна управление. Синьото осветление и ясни sidecase ме остави непокътнат, но ако искаш такива неща, това изглежда спретнато, както добре.

Намерих страничните панели лесно да се вземе и изключване и на всички компоненти, инсталирани лесно. Докато аз съм сигурен, че има и други случаи, които са също толкова добри като antec900, аз не ги използва, за да не се говори за тях. Ако са за изграждане на друг компютър утре аз ще купя друга ANTEC 900 за нея.
Old 1-ви септември 2008, 12:21
Новите държави Група

Здравей guyz
Мога кой да осветлявам ми за това как да дял лаптоп, който е с изглед, искам Window XP в него по едно и също време ... Знам, че му е възможно просто DONT знаете стъпки и да се надяваме Терес без странични ефекта на това действие.
Old 1-ви септември 2008, 16:29
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от dsaliba View Post
Виждам, че имате ANTEC 900 в случая. Аз бях прочете няколко ревюта на него. Искате ли да препоръчате ли?
Бих, но колебливо. Тя няма много добри характеристики като дънната тава и toolless HD инсталация, и аз мисля, че P180/P182 би била много по-добър случай за мен, ако аз бях купуват сега. Те изглежда чист и елегантен и светодиоди просто нещо остарявам след известно време за 900.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 3тият Sep 2008, 02:44
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от GodsSon View Post
Здравей guyz
Мога кой да осветлявам ми за това как да дял лаптоп, който е с изглед, искам Window XP в него по едно и също време ... Знам, че му е възможно просто DONT знаете стъпки и да се надяваме Терес без странични ефекта на това действие.
Започни нова нишка на вашите собствени m8y, в противен случай тя ще получи объркване.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Идеален температура за персонализирана Pc? Theresonly1 Общи Хардуер Чат 6 5-и парламентарен Jul 2009 14:33
Помогнете ми да избера случай / PSU, моля! Airescape Случаи & Power Доставки 6 27 Jan 2008 01:12
Кои RAM да изберем? stefmat90 Процесори, дънни платки & RAM 3 2-ро Jan 2008 07:13
Помощ, които бихте избрали. sgtoku Общи Хардуер Чат 1 2-ро октомври 2007 22:34
Помогни ми Избери! MCouary Графика на карти & Монитори 2 29-ти септември 2007 21:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc