![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета, аз съм на път да купи нови компоненти и промените стария си компютър. Ще се купуват един Intel E8400 3.0Ghz core2duo CPU, корсар 2GB 1033Mhz овен,Asus P5KC дънни платки, Hitachi 320GB SATA-LL твърдия диск, Pioneer 20x DVD-писателя, творчески Xtreme музика и звукова карта NVIDIA 9800GTX 512MB VGA карта. Какво имам нужда сега е подходящ кула и PSU. Можете ли да ми помогне, моля? (ако това помага ми кула ще се намира под бюрото ми и аз не airconditioning). Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, тези очила изглеждат добре honeslty Вие можете да избирате всеки случай ти наистина искаш толкова дълго, колкото е ATX ANTEC p182 или ANTEC 900 са приятни случаи lian Ли са също много хубаво, както за захранване http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 този добър ли е отлична цена за това
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, PSU, свързана е добро. Нещо от пират ще върви добре, дори и 450W модела, това е до вас колко над главата ти искаш за допълнително мощност и ако искате modularity или не. Аз не съм сигурен за цените, къде живееш, но може да бъде по-добре подхожда на 8800GTS 512 (почти идентични с 9800GTX) или 4850 (много по-висока ефективност). Hitachi има много недостатъци и WD 640GB е много бързо и е много нисък процент недостатъчност. Останалите изглежда добро.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Виждам, че имате ANTEC 900 в случая. Аз бях прочете няколко ревюта на него. Искате ли да препоръчате ли? |
|
| |||
| |||
| Имам едно и би силно го препоръчвам. Аз обичам моята antec900. Аз съм провеждате NVidia 790I Ultra, q9450 чипсет и две 9800gx2 и всичко тече доста готин с 4 фабрика инсталиран феновете на 900 идва с. Налице е също така слота за добавяне на още двама фенове, който си купих за $ 6,00 / бр но не сте инсталирали още LOL. Има достатъчно място за кабел и такива, както и фабрика инсталиран tiedowns за кабелна управление. Синьото осветление и ясни sidecase ме остави непокътнат, но ако искаш такива неща, това изглежда спретнато, както добре. Намерих страничните панели лесно да се вземе и изключване и на всички компоненти, инсталирани лесно. Докато аз съм сигурен, че има и други случаи, които са също толкова добри като antec900, аз не ги използва, за да не се говори за тях. Ако са за изграждане на друг компютър утре аз ще купя друга ANTEC 900 за нея. |
|
| |||
| |||
| Здравей guyz Мога кой да осветлявам ми за това как да дял лаптоп, който е с изглед, искам Window XP в него по едно и също време ... Знам, че му е възможно просто DONT знаете стъпки и да се надяваме Терес без странични ефекта на това действие. |
|
| |||
| |||
| Бих, но колебливо. Тя няма много добри характеристики като дънната тава и toolless HD инсталация, и аз мисля, че P180/P182 би била много по-добър случай за мен, ако аз бях купуват сега. Те изглежда чист и елегантен и светодиоди просто нещо остарявам след известно време за 900.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Идеален температура за персонализирана Pc? | Theresonly1 | Общи Хардуер Чат | 6 | 5-и парламентарен Jul 2009 14:33 |
| Помогнете ми да избера случай / PSU, моля! | Airescape | Случаи & Power Доставки | 6 | 27 Jan 2008 01:12 |
| Кои RAM да изберем? | stefmat90 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ро Jan 2008 07:13 |
| Помощ, които бихте избрали. | sgtoku | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро октомври 2007 22:34 |
| Помогни ми Избери! | MCouary | Графика на карти & Монитори | 2 | 29-ти септември 2007 21:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |