![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já jsem na mé cestě k nákupu nových komponent a změnit můj starý PC. Budu koupi Intel E8400 3.0Ghz CPU core2duo, Corsair 2GB ram 1033Mhz,Asus P5KC desce, 320gb Hitachi SATA-ll pevný disk, průkopník 20x DVD-spisovatel, kreativní Xtreme hudební a zvuková karta nVidia 9800GTX 512mb grafická karta. Co potřebuji nyní je vhodná věží a PSU. Pomůžeš mi prosím? (pokud to pomůže mé věži se nachází pod stůl a nemám klimatizace). Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok ty specifikace vypadají dobře honeslty si můžete vybrat každém případě si opravdu chcete, pokud je to ATX ANTEC ANTEC p182 nebo 900 jsou pěkné případech lian li jsou také velmi příjemné, jak pro vaši napájení http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 to je dobrá cena za to výborný
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, PSU souvisí, je dobré. Cokoli od Corsair poběží v pohodě, i 450W model, je to jen na vás, kolik chcete headroom extra moc a pokud chcete, modularita, nebo ne. Nejsem si jistý o cenách, kde žijete, ale může být vhodnější na 8800GTS 512 (téměř totožná s 9800GTX) nebo 4850 (mnohem vyšší výkon). Hitachi má mnoho neúspěchů a WD 640gb je velmi rychlá a má velmi nízkou poruchovost. Zbytek vypadá dobře.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vidím máte ANTEC 900 jako případ. Četl jsem pár recenzí na to. Mohl byste ho doporučit? |
|
| |||
| |||
| Mám jednu, a velmi doporučuji. i love my antec900. I'm spuštění Nvidia 790I ultra, q9450 čipset a dva 9800gx2 a vše probíhá naprosto v pohodě s 4 továrně instalované ventilátory na 900 přichází s. K dispozici je také sloty přidat další dva ventilátory, které jsem koupil za $ 6,00 / ks, ale není nainstalován ještě lol. Je zde spousta prostoru pro kabelové a jako i továrna nainstalován tiedowns pro kabelové vedení. Modrého světla a jasný sidecase dovolené mi nepohnutý, ale chcete-li takové věci, to vypadá úhledné stejně. Našel jsem bočnicemi snadné přijmout a vypnutí a všechny komponenty instalované snadno. Ačkoli jsem si jist, že jsou i jiné případy, které jsou stejně dobré jako antec900 jsem nepoužívají tak nemohu mluvit za ně. Kdybych byl o vybudování jiného počítače zítra bych koupit jinou ANTEC 900 za to. |
|
| |||
| |||
| Ahoj guyz Může mě někdo informovat o tom, jak oblast notebooku, který je dodáván s průhled, chci ve Windows XP je ve stejné době ... Já vím, možná i jen jeho dont vědět kroky a doufat Není nežádoucí vliv na tuto akci. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych, ale váhavě. Postrádá mnoho dobrých vlastností, jako jsou základní desku zásobníku a toolless HD instalaci, a já si myslím, že P180/P182 by bylo mnohem lepší případech pro mě, kdybych byla nyní kupují. Jsou čisté a elegantní vzhled a LED jen jakési zestárnout po chvíli na 900.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ideální teplota pro Vlastním PC? | Theresonly1 | Obecné Hardware Chat | 6 | 5. července 2009 14:33 |
| Pomozte mi vybrat případ / PSU prosím! | Airescape | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 27. ledna 2008 01:12 |
| RAM, který si vybrat? | stefmat90 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 2. ledna 2008 07:13 |
| Nápověda, které by jste si zvolili. | sgtoku | Obecné Hardware Chat | 1 | 2. října 2007 22:34 |
| Pomozte mi Vyberte si! | MCouary | Graphics Cards & Monitory | 2 | 29. Září 2007 21:08 |
| Thread Nástroje | |
| |