![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, είμαι σχετικά με τον τρόπο μου να αγοράσουν νέα στοιχεία και τις αλλάξω το παλιό υπολογιστή. Θα πρέπει να αγοράσουν ένα Intel E8400 3.0Ghz core2duo cpu, Corsair 2GB 1033Mhz RAM,Asus P5KC μητρική πλακέτα, Hitachi 320GB SATA σκληρό δίσκο-ll, πρωτοπόρος 20x DVD-συγγραφέας, δημιουργική xtreme μουσική κάρτα ήχου και nvidia 9800GTX 512MB VGA κάρτα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η κατάλληλη πύργο και PSU. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ; (αν βοηθάει πύργο μου θα είναι στο πλαίσιο που βρίσκεται το γραφείο μου και δεν έχω κλιματισμό). Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok αυτές δείχνουν καλά specs honeslty μπορείτε να επιλέξετε κάθε περίπτωση πραγματικά θέλετε, αρκεί να είναι atx Antec p182 ή Antec 900 nice Lian περιπτώσεις που είναι επίσης πολύ ωραίο, όπως για το τροφοδοτικό http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 thats καλή εξαιρετική τιμή για
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, το PSU που συνδέονται είναι καλό. Οτιδήποτε θα διαρκέσει από Corsair προστίμου, ακόμη και το 450W μοντέλο, εξαρτάται από εσάς πόσα θέλετε περιθώρια για επιπλέον δύναμη και αν θέλετε ή δεν δομοστοιχειωτός. Δεν είμαι σίγουρος για τις τιμές, όπου ζείτε, αλλά ίσως να είναι καλύτερα προσαρμοσμένη σε μια 8800GTS 512 (σχεδόν πανομοιότυπο με το 9800GTX) ή 4850 (πολύ υψηλότερη απόδοση). Hitachi έχει πολλές ελλείψεις και οι WD 640GB είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ χαμηλό ποσοστό αποτυχίας. Το υπόλοιπο φαίνεται καλή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Βλέπω έχετε το Antec 900 ως περίπτωση. Έχω διαβάσει ένα-δύο σχόλια σχετικά με αυτό. Θα συστήνατε αυτό; |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα και θα Συστήνουμε ιδιαίτερα αυτό. i αγάπη μου antec900. Είμαι εκτελείτε μια Nvidia 790I Ultra, q9450 chipset και δύο 9800gx2 και όλα δουλεύουν αρκετά δροσερό με τα 4 εργοστάσια εγκατεστημένα οπαδούς έρχεται με το 900. Υπάρχει επίσης χρονοθυρίδες να προσθέσει δύο ακόμα φίλαθλοι που αγόρασα για $ 6,00 εα, όμως δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα lol. Υπάρχει πολύς χώρος για την καλωδιακή και αυτών, καθώς και εργοστάσιο εγκατεστημένο tiedowns σωλήνων για διαχείριση καλωδίων. Τα μπλε φώτα και τη σαφή sidecase αφήσεις ασυγκίνητος αλλά εάν σας αρέσουν αυτά τα πράγματα φαίνεται νοικοκυρεμένος επίσης. Βρήκα τα πλευρικά τοιχώματα εύκολο να λαμβάνουν και να σβήνουν και τα στοιχεία όλων των εγκατασταθεί εύκολα. Αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που είναι εξίσου καλή με την antec900, δεν έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Αν έπρεπε να οικοδομήσει ένα άλλο αύριο, θα ήθελα να αγοράσω ένα άλλο Antec 900 για αυτό. |
|
| |||
| |||
| Hi guyz Μπορεί κανείς διαφωτίσει για το πώς να μου διαμέρισμα ένα laptop που έρχεται με Vista, θα ήθελα Window XP σε αυτήν την ίδια στιγμή ... Ξέρω μόνο ότι πιθανόν i dont ξέρτε τα βήματα και ελπίζουμε Theres καμία πλευρά δεν ισχύει για την ενέργεια αυτή. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα, αλλά διστακτικά. Λείπουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά όπως ένα δίσκο και μητρική πλακέτα toolless HD εγκατάσταση, και νομίζω ότι το P180/P182 θα ήταν πολύ καλύτερη περίπτωση για μένα, αν ήμουν αγοράζουν τώρα. Φαίνονται καθαρά και το κομψό και τα LED μόνο είδος get παλιά μετά από λίγο για το 900.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ιδανική θερμοκρασία για Custom Pc; | Theresonly1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 5 Ιουλ 2009 14:33 |
| Βοηθήστε με να επιλέξω μια περίπτωση / PSU παρακαλώ! | Airescape | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 27 Ιαν 2008 01:12 |
| Ποια RAM να επιλέξω; | stefmat90 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2η Ιαν 2008 07:13 |
| Βοήθεια, η οποία θα σας επιλέξουν. | sgtoku | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 22:34 |
| Βοήθησέ με Διαλέξτε! | MCouary | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29η Σεπ 2007 21:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |