![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej dečki, ja sam na moj način da kupite nove komponente i promijeniti svoje staro računalo. Ja ću biti kupovina Intel E8400 3.0Ghz core2duo CPU, gusar 2GB 1033Mhz ram,Asus P5KC matična ploča, Hitachi 320GB SATA-ll hard disk, 20x DVD-pionir pisac, kreativni Xtreme glazbe i zvučna kartica nvidia 9800GTX 512MB VGA kartica. Što mi je potrebno sad je pogodna kulom i PSU. Možete li pomoć mene ugoditi? (ako to pomaže mom toranj će biti smješteni pod mojim stolom, a ja nemam erkondišn). Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok one naočale izgleda dobro honeslty možete odabrati svakom slučaju želite li zaista tako dugo kao što je atx antec p182 ili antec 900 slučajeva su lijepo lian li su također vrlo lijepe, kao i za Vaše napajanje http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 Taj odličan dobra cijena za to
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, PSU povezan je dobro. Ništa od gusar će se izvoditi u redu, čak i 450W model, to ovisi o vama koliko želite headroom za dodatnu snagu i ako želite modularity ili ne. Im 'ne siguran o cijenama gdje živite, ali vam svibanj biti bolje prilagođen za 8800GTS 512 (gotovo identičan na 9800GTX) ili 4850 (puno veća izvedba). Hitachi ima mnogo propusta i WD 640GB je vrlo brz i ima vrlo nisku učestalost kvara. Ostatak izgleda dobro.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vidim imate antec 900 kao slučaj. Pročitao sam par recenzija o njoj. Biste li ga preporučili? |
|
| |||
| |||
| Imam jedno te bi visoko preporučiti to. I love my antec900. Im 'trčanje jedan ultra Nvidia 790I, q9450 chipset i dva 9800gx2 i sve teče prilično kul s 4 tvornica instaliran navijača na 900 dolazi s. Tu je i slotovi za dodavanje još dva obožavatelja koji sam kupio za 6,00 dolara EA, ali još nisu instalirani lol. Ima dosta prostora za kabel i takvi kao tvornički instaliran tiedowns kabel za upravljanje. Plavog svjetla i jasne sidecase ostavite mi nepokoleban ali ako volite takve stvari izgleda kao uredan. Našao sam na stranu panela lako se uzeti i isključiti i sve komponente instalirane jednostavno. Iako sam siguran postoje druge slučajeve koji su jednako tako dobar kao antec900, imam ih ne koristi, tako ja ne mogu govoriti za njih. Da se za izgradnju drugog računala sutra bih kupiti još jednu antec 900 za to. |
|
| |||
| |||
| Hi guyz Može bilo tko prosvijetliti me kako particiju laptop koji dolazi sa vidik, želim Window XP u njoj u isto vrijeme ... ja znam moguće ja pravedan dont znati korake i nade theres no nuspojava na ovu akciju. |
|
| |||
| |||
| Ja bih, ali neodlučno. Ona nema puno dobrih značajki kao što su matične ploče i ladicu toolless HD instalaciju, i mislim da je P180/P182 bi bilo mnogo bolje za mene slučajevima, ako mi je sada kupujete. Oni izgledaju čisto i elegantno i jednostavno LEDs vrsta dobiti stari nakon nekog vremena na 900.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Početna Build
|