![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hé fiúk, én vagyok az utamból vásárolhat új alkatrészeket, és megváltoztatni a régi számítógéphez. Én leszek a felvásárlást egy Intel E8400 3.0Ghz Core2Duo CPU, Corsair 2Gb 1033Mhz ram,Asus P5KC alaplap, Hitachi 320GB SATA-ll merevlemez, Pioneer 20x DVD-író, a kreatív zene xtreme hangkártya és nVidia 9800GTX 512MB VGA kártya.
Mit tudok most megfelelő torony és a tápegység. Can you help me please? (ha ez segít én torony lesz található az asztalomra és nincs légkondicionáló). Köszönöm |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
OK e specs jól honeslty lehet választani, ha igazán akar, amíg az ATX Antec p182 vagy Antec 900 szépek esetekben Lian li is nagyon szép, mint a tápegység http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 amit egy jó egy kiváló ár érte
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Igen, a PSU kapcsolatos jó. Semmit Corsair majd finom, még a 450W modell, ez rajtad múlik, hogy mennyi tartalékot kívánt külső erő és a modularitás, ha azt akarjuk, akár nem.
Nem vagyok benne biztos, az árak, ahol él, de lehet, hogy jobban megfelel a 8800GTS 512 (közel azonos a 9800GTX) vagy 4850 (sokkal nagyobb teljesítmény). A Hitachi a sok kudarc és a WD 640GB nagyon gyors és nagyon alacsony hibaszázalék. A többi jól néz ki.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Látom az Antec mint 900 esetben. Olvastam egy pár véleménye van. Tudna ajánljuk?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van egy, és nagyon ajánlom. I love my antec900. Én fut egy Nvidia 790I Ultra, q9450 chipset és két 9800gx2 és minden fut, meglehetősen hűvös a 4 gyárilag telepített szurkolók a 900 érkezik. Az is, hogy két résidők több ventilátor, amit vettem $ 6.00 ea de még nem telepített lol. Van bőven terem a kábelt, és ez, valamint a gyárilag telepített tiedowns a kábeleket. A kék fény és a világos sidecase hagyj mozdulatlan, de ha olyan dolgok, mint amilyennek kinéz csinos is.
Megtaláltam az oldalfalakra könnyen veszi be-és kikapcsolása, és a telepített összetevők könnyen. Bár biztos vagyok benne, hogy vannak más esetek, amelyek éppen olyan jó, mint a antec900, már nem használják őket, így nem tudok beszélni nekik. Ha volt, hogy egy másik számítógépen holnap azt veszek még egy Antec 900 érte. |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guyz
Tud akárki Világosíts fel, hogy hogyan partíció egy laptop, ami a kilátás, azt akarom, hogy Windows XP van, ugyanakkor ... tudom, hogy lehet, csak ne tudja a lépést, és remélem, ott nincs mellékhatása ezen intézkedés. |
|
|
|||
|
|||
|
Azt, de habozva. Hiányzik egy csomó jó funkciók, mint egy alaplap tálcát és szerszám HD telepítést, és úgy gondolom, hogy a P180/P182 volna sokkal jobb esetekben, ha én most a felvásárlást. Úgy néznek ki, tiszta és elegáns, és a LED-ek csak egyfajta megöregszik után, míg a 900.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
My System: Home Testfelépítés
|