![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני בדרך לקנות רכיבים חדשים ולשנות את המחשב הישן. אני אהיה קונה E8400 3.0Ghz של אינטל core2duo CPU, Corsair 2GB 1033Mhz רם,ASUS P5KC לוח האם, Hitachi-320GB SATA ll כונן קשיח, DVD-20x חלוץ סופר, מוסיקה יצירתית xtreme קול וכרטיס Nvidia 9800GTX 512MB כרטיס VGA. מה אני צריך עכשיו הוא מתאים Tower ו PSU. האם אתה יכול לעזור לי בבקשה? (אם זה עוזר לי את המגדל יהיה ממוקם מתחת השולחן שלי ואין לי airconditioning). תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור מפרט אלה נראים טוב honeslty אתה יכול לבחור בכל מקרה אתה באמת רוצה, כל עוד הוא ATX ANTEC p182 או ANTEC 900 מקרים הם נחמדים lian li הם מאוד נחמד כמו גם עבור החשמל http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 thats טובה מחיר מעולה על זה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, את PSU מקושרים זה טוב. כל דבר מ Corsair יפעלו בסדר, גם את הדגם 450W, זה תלוי בך כמה אתה רוצה עבור headroom תוספת כוח, ואם אתה רוצה modularity או לא. אני לא יודע בדיוק את המחירים איפה אתה גר אבל אתה יכול להיות יותר טוב המותאם של 8800GTS 512 (כמעט זהה ל 9800GTX) או 4850 (ביצועים גבוהים בהרבה). Hitachi יש הרבה כשלים ואת WD 640GB הוא מהיר מאוד ויש לו כישלון הדולר נמוך מאוד. השאר נראה טוב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני רואה שיש לך את ANTEC 900 בתור מקרה. קראתי כמה ביקורות על זה. האם אתה יכול להמליץ על זה? |
|
| |||
| |||
| יש לי אחד ואת זה היה מאוד ממליצים. אני אוהב את antec900. אני מפעיל Nvidia 790I Ultra, q9450 שבבים ושני של 9800gx2 והכל פועל די מגניב עם 4 אוהדים את המפעל מותקן מגיע עם 900. יש גם מכונות מזל להוסיף עוד שני אוהדים אשר קניתי עבור $ 6.00 ea אבל עדיין לא הותקן LOL. יש הרבה מקום כבל וכך וכן מפעל מותקן tiedowns עבור ניהול כבלים. האור הכחול ואת sidecase להשאיר ברור לי לא מושפע, אבל אם אתה רוצה כאלה דברים זה נראה פשוט גם כן. גיליתי את הצד לוחות קל לבצע לסירוגין ואת כל הרכיבים מותקנים בקלות. בעוד אני בטוח שיש מקרים אחרים שבהם רק טוב כמו את antec900, אני עדיין לא השתמשת בהם אז אני לא יכול לדבר עליהם. אם הייתי לבנות מחשב אחר מחר אני מעוניין לקנות אחר ANTEC 900 על זה. |
|
| |||
| |||
| היי guyz מישהו יכול להאיר אותי כיצד לחלק מחשב נייד שמגיע עם Vista, חלונות XP אני רוצה בה באותו הזמן ... אני מכיר את dont אפשרי אני פשוט יודע את השלבים הבאים ומקווים theres לא הצד השפעה על פעולה זו. |
|
| |||
| |||
| הייתי, אבל hesitantly. זה חסר הרבה תכונות טובות כמו מגש לוח האם ו toolless HD ההתקנה, ואני חושב P180/P182 היה הרבה יותר טוב בשבילי מהמקרים אם אני קונה עכשיו. הם נראים נקיים ו אלגנטי ואת LEDs לקבל רק סוג של ישן אחרי כמה זמן על 900.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: בניית הבית
|