mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Idealus PSU atveju pasirinkti

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 30, 2008, 09:41
Narys

Default Idealus PSU atveju pasirinkti

Hey guys, I'm on my way pirkti naujus komponentus ir pakeisti savo sena PC. Būsiu supirkimo E8400 3.0GHz Intel Core2Duo CPU, Corsair 2Gb 1033Mhz RAM,Asus P5KC plokštės, 320GB Hitachi SATA-LL kietajame diske, Pioneer 20x DVD-Writer, Creative Xtreme Music garso korta ir nvidia 9800GTX 512MB VGA kortele.

Ką man dabar yra tinkamas bokštas ir PSU. Can you help me please? (jei tai padeda mano bokšto bus įsikūrusi po mano stalo ir aš nė kondicionierius). Ačiū
Old Rugpjūtis 30, 2008, 10:10
Donorų grupės

Gerai tas specifikacijas atrodo geriau honeslty galite rinktis bet kuriuo atveju tikrai norite, jeigu jis yra ATX Antec p182, arba Antec 900, yra gražus atvejais Lian Li taip pat yra labai gražus, kaip ir savo energijos tiekimo http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 Thats good one puikią kainą ji

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Rugpjūtis 30, 2008, 14:27
Donorų grupės

Taip, PSU susiję gera. Nieko iš Corsair veiks gerai, netgi 450W modelis, tai iki tu kiek aukštis norite už papildomą galią ir jei norite modulį, ar ne.

Nesu tikras, kad kainos kur tu gyveni, bet jums gali būti geriau pritaikytas 8800GTS 512 (beveik identiška 9800GTX) arba 4.850 (daug didesnis efektyvumas). "Hitachi" turi daug gedimų ir WD 640GB yra labai greitas ir turi labai mažai nesėkmių rodiklį. Poilsis gerai atrodo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugsėjis 1, 2008, 05:24
Narys

Matau turite Antec 900 taip atveju. Aš perskaičiau ir atsiliepimus pora ant jos. Ar galite rekomenduoti jį?
Old Rugsėjis 1, 2008, 11:33
Donorų grupės

Aš turiu vieną ir labai rekomenduoju jį. I love my antec900. Bėgu NVIDIA 790I ULTRA, q9450 chipsetu ir dviejų 9800gx2 yra ir viskas veikia gana kietas su 4 gamykloje įrengti ventiliatoriai 900 ateina su. Taip pat tarpsnių pridėti dar du gerbėjai, kurią aš nusipirkau už $ 6,00 / vnt, bet nebuvo įdiegta dar Lol. Yra daug galimybių kabelis ir toks, taip pat gamykloje įdiegta tiedowns kabelių valdymas. Mėlynieji žiburiai ir aiškiai sidecase palikti man abejingas, bet jei jums patinka tokie dalykai tai atrodo taip pat tvarkingas.

Radau šoninės panelės lengvai perimti ir išjungimo komponentai visi instaliuoti lengva. Nors aš tikiu, kad yra ir kitų atvejų, yra tokia pat gera, kaip antec900, aš ne juos naudojo, kad aš negaliu kalbėti už juos. Jeigu būčiau statyti kitą kompiuterį rytoj aš norėčiau nusipirkti kitos Antec 900 už jį.
Old Rugsėjis 1, 2008, 12:21
Naujas Narys

Hi guyz
Ar kas nors apšviesti mane apie tai, kaip suskaidyti nešiojamas kompiuteris, kuris ateina su Vista, noriu Window XP, ji tuo pačiu metu ... Žinau, jis bus i just dont know priemonių ir tikisi, Theres No šalutinis poveikis dėl šio ieškinio.
Old Rugsėjis 1, 2008, 16:29
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by dsaliba View Post
Matau turite Antec 900 taip atveju. Aš perskaičiau ir atsiliepimus pora ant jos. Ar galite rekomenduoti jį?
Norėčiau, bet Lygiosios. Jis neturi tinkamo funkcijų daug, kaip plokštė plokštelės ir toolless HD įrenginio ir, manau, P180/P182 būtų buvę daug geriau man atvejais, jei buvo pirkti dabar. Jie atrodo švarus ir elegantiškas, lemputės tiesiog tarsi pasenti po apie 900 o.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Rugsėjis 3, 2008, 02:44
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by GodsSon View Post
Hi guyz
Ar kas nors apšviesti mane apie tai, kaip suskaidyti nešiojamas kompiuteris, kuris ateina su Vista, noriu Window XP, ji tuo pačiu metu ... Žinau, jis bus i just dont know priemonių ir tikisi, Theres No šalutinis poveikis dėl šio ieškinio.
Pradėti naują temą apie savo m8y, kitaip ji bus klaidinanti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ideali temperatūra vartotojo kompiuterio? Theresonly1 General Hardware Chat 6 5 liepa 2009 14:33
Padėkite man pasirinkti case / PSU prašom! Airescape Cases & Power Supplies 6 27 sausis 2008 01:12
Kuris RAM pasirinkti? stefmat90 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 2 sausis 2008 07:13
Pagalba, kuri pasirinkti. sgtoku General Hardware Chat 1 2 spalis, 2007 22:34
Padėti man pasirinkti? MCouary Graphics Cards & Monitoriai 2 29 rugsėjis 2007 21:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.