mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Ideal PSU un lietu, lai izvēlētos

Reply

Thread Tools
Old Augusts 30, 2008, 09:41
New Member Group

Default Ideal PSU un lietu, lai izvēlētos

Hey guys, es esmu par manu ceļu iegādāties jaunus komponentus un mainīt savu veco PC. Es būšu pērk Intel E8400 3.0GHz Core2Duo CPU, Corsair 2Gb 1033Mhz ram,Asus P5KC mātesplatē, 320GB Hitachi SATA ll cietais disks, Pioneer 20x dvd-rakstnieks, radošu Xtreme mūzikas skaņas kartes un NVIDIA 9800GTX 512MB VGA kartes.

Kas man tagad ir piemērots tornis un PSU. Can you help me please? (ja tas palīdz mans tornis atrasties zem mana galda un man nav gaisa kondicionēšana). Pateicība
Old Augusts 30, 2008, 10:10
Donors Group

ok tās specs izskatās labi honeslty Jūs varat izvēlēties jebkurā gadījumā jūs patiešām vēlaties tik ilgi, cik tas ir atx ANTEC p182 vai ANTEC 900, jaukas lietas lian li ir arī ļoti jauks, kā jūsu elektroapgādes http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 Tas ir labs lielisku cenu, lai tā

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old Augusts 30, 2008, 14:27
Donors Group

Jā, PSU saistīts ir laba. Kaut ko no Corsair darbosies naudas sodu, pat 450W modelim, tas ir atkarīgs no jums, cik daudz headroom vēlaties papildu jauda, un, ja jūs vēlaties modularitāte vai ne.

Es neesmu pārliecināts par cenām, kur tu dzīvo, bet jums var būt labāk piemērota, lai 8800GTS 512 (gandrīz identiska 9800GTX) vai 4.850 (daudz augstākas veiktspējas). Hitachi ir daudz nepilnību un WD 640GB ir ļoti ātri un ir ļoti zems atteices intensitāti. Atpūtas izskatās labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1 septembris 2008, 05:24
New Member Group

Es redzu, jums ir ANTEC 900 kā gadījumā. Esmu izlasīt pāris pārskatus par to. Vai jūs ieteiktu tā?
Old 1 septembris 2008, 11:33
Donors Group

Man ir viens un tas ļoti ieteiktu to. i love my antec900. Es skrienu nVidia 790I ULTRA, q9450 chipset un divas 9800gx2's un viss darbojas diezgan vēss ar 4 rūpnīcā uzstādītā līdzjutēji 900 nāk ar. Nav arī laika nišas, kas vēl diviem ventilatoriem kuru es nopirku par 6,00 $ ea bet nav uzstādītas vēl lol. Ir daudz iespēju kabeļu un tādas kā arī rūpnīcas uzstādīta tiedowns kabeļu vadību. Zilās gaismas un skaidri sidecase atstāj man vienaldzīgs, bet, ja jums patīk šādas lietas, tas izskatās glīts, kā arī.

Es atklāju, sānu paneļi ir viegli pieņemt un izslēgts un komponenti visām instalētajām viegli. Kamēr es esmu pārliecināts, ka ir citas lietas, kas ir tikpat labi, kā antec900, man nav izmantojuši tās, lai es nevaru runāt par tām. Ja man bija uzbūvēt citu datoru rīt Es gribu nopirkt vēl ANTEC 900 par to.
Old 1 septembris 2008, 12:21
New Member Group

Hi guyz
Vai kāds apgaismo mani par to, kā sadalīt klēpjdators, kas nāk ar vista, es gribu Windows XP tajā pašā laikā ... Es zinu, ka to iespējams es dont know soļus un ceru, ka theres no blakus ietekme uz šo prasību.
Old 1 septembris 2008, 16:29
Donors Group

Quote:
Originally Posted by dsaliba View Post
Es redzu, jums ir ANTEC 900 kā gadījumā. Esmu izlasīt pāris pārskatus par to. Vai jūs ieteiktu tā?
Es gribētu, bet negribīgi. Tajā trūkst labas iespējas daudz, piemēram, mātesplates paplātes un toolless HD uzstādīšana, un es domāju P180/P182 būtu bijis daudz labāk gadījumus, ja man bija pērk tagad. Tie izskatās tīrs un elegants un LED tikko veida saņemt veco pēc tam atrodoties 900.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Septembris 3, 2008, 02:44
Donors Group

Quote:
Originally Posted by GodsSon View Post
Hi guyz
Vai kāds apgaismo mani par to, kā sadalīt klēpjdators, kas nāk ar vista, es gribu Windows XP tajā pašā laikā ... Es zinu, ka to iespējams es dont know soļus un ceru, ka theres no blakus ietekme uz šo prasību.
Sākt jaunu pavedienu sava m8y, citādi tas kļūs mulsinoša.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.