![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm on my way kupić nowe części i zmienić mój stary komputer. Będę zakupu Intel E8400 3.0Ghz core2duo procesora, pamięci RAM Corsair 2GB 1033Mhz,Asus P5KC płyta główna, Hitachi 320GB SATA-ll twardy, pionier 20x DVD-pisarz, kreatywnych xtreme muzyki karty dźwiękowej i nvidia 9800GTX 512MB karta. Co muszę teraz jest odpowiedni wieży i PSU. Can you help me please? (jeśli to pomoże mojej wieży zostanie położony pod moim biurku i nie mam klimatyzację). Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok te specyfikacje dobrze możesz wybrać honeslty każdym razie na pewno chcesz tak długo, jak to ATX Antec p182 lub Antec 900 przypadkach są ładne Lian li są również bardzo ładne, jak dla zasilania http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 thats a good one doskonałą cenę za to
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, PSU związane jest dobry. Wszystko od Corsair będzie dobrze działać, nawet 450W model, to zależy od Ciebie ile chcesz headroom za dodatkową moc i jeśli chcesz, modularność, czy nie. Nie wiem, o cenach, w którym mieszkasz, ale może być lepiej dostosowana do 8800GTS 512 (niemal identyczna do 9800GTX) lub 4850 (o wiele wyższa wydajność). Hitachi ma wiele niepowodzeń i WD 640GB jest bardzo szybki i ma bardzo niskie stawki awarii. Reszta wygląda dobrze.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Widzę masz Antec 900 jako przypadek. I've przeczytać kilka opinii na jej temat. Czy poleciłbyś to? |
|
| |||
| |||
| Mam jednego i to bardzo polecam go. I love my antec900. I'm uruchomiony NVIDIA 790I Ultra, chipsetu q9450 i dwie 9800gx2 i wszystko działa dość chłodne z 4 fabryki zainstalowano wentylatory 900 pochodzi z. Istnieje również szczeliny, aby dodać kolejne dwa wentylatory, które kupił za 6,00 dolarów ea ale nie masz zainstalowanego jeszcze lol. Istnieje mnóstwo miejsca na kabel i takich jak również fabrycznie zainstalowanymi tiedowns dla kabli. Niebieskie podświetlenie i jasne sidecase zostawiaj mnie niewzruszony, ale jeśli takie rzeczy jak wygląda neat as well. Znalazłem boczne panele łatwe do podejmowania i wyłączanie i łatwo wszystkich zainstalowanych komponentów. Choć jestem pewien, istnieją inne przypadki, które są równie dobre jak antec900, mam ich nie używa więc nie mogę mówić za nich. Gdybym zbudować inny komputer jutro Chciałbym kupić innego Antec 900 dla niego. |
|
| |||
| |||
| Hi guyz Czy ktoś może mnie oświecić w jaki sposób partycji laptopa, że pochodzi z Vista, Windows XP i ma w nim w tym samym czasie ... znam jego ewentualnego i just dont know kroki theres no i mam nadzieję, że efektem ubocznym tego działania. |
|
| |||
| |||
| Chciałbym, ale niepewnie. Brakuje mu wiele dobrych cech, takich jak płyty główne i zasobnika toolless HD instalacji, i myślę, że P180/P182 byłyby znacznie lepsze przypadkach dla mnie, gdybym był skup się. Wyglądają czyste i eleganckie i diody tylko rodzaj uzyskać starą po chwili na 900.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Start Build
|
![]() |
|
| Zakładki |