![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, eu sunt pe cale de a cumpăra noi componente şi schimba vechiul meu PC. Nu va fi o achiziţie Intel E8400 3.0Ghz core2duo cpu, pirat 2GB 1033Mhz RAM,Asus P5KC placa de bază, Hitachi 320GB SATA-ll hard-disk, pionier 20x DVD-scriitor, creativ Xtreme muzica placă de sunet şi nvidia 9800GTX 512MB VGA carte. Ce am nevoie acum este un turn de adecvat şi PSU. Poti sa ma ajuti te rog? (în cazul în care acesta îi ajută pe turnul meu va fi situat în biroul meu şi nu am nici o airconditioning). Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok cele specs arata bine honeslty aveţi posibilitatea de a alege orice caz, într-adevăr doriţi, atâta timp cât este ATX antec p182 sau antec 900 sunt frumos lian li cazuri sunt, de asemenea, foarte bine ca pentru alimentare cu energie http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 Thats o bună un pret excelent pentru el
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, legate PSU este bun. Nimic de la pirat va rula bine, chiar şi de modelul de 450W, este de până la cât de mult te trecere pe care o doriţi pentru extra putere şi dacă doriţi sau nu modularity. Nu sunt sigur de preţuri în cazul în care locuiţi, dar s-ar putea să fie mai bine adaptate la un 8800GTS 512 (aproape identice cu cele de 9800GTX) sau un 4850 (cu mult mai mare performanţă). Hitachi are o multime de eşecuri şi WD 640GB este foarte rapid şi are un nivel foarte scăzut rata de eşec. Restul arată bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vad ca au antec 900 ca un caz. Am citit o serie de comentarii cu privire la aceasta. Îmi puteţi recomanda-o? |
|
| |||
| |||
| Am o şi ar fi foarte recomanda. Îmi iubesc antec900. Mi o Nvidia 790I Ultra, q9450 chipset-ul şi două 9800gx2 lui si cu tot ce rulează destul de rece cu 4 fabrica instalat ventilatoare de 900 vine cu. Există, de asemenea, două sloturi pentru a adăuga mai multe fani care l-am cumparat pentru suma de $ 6.00 / buc, dar nu s-au instalat încă lol. Exista o multime de cameră şi pentru astfel de cablu, precum şi fabrica de instalat tiedowns pentru cablul de management. De albastru de lumini şi de clar sidecase nemişcat, dar lasa-ma daca vrei o astfel de lucruri se pare îngrijite, de asemenea. Mi-am găsit panourile laterale uşor să iau şi pe jos şi a tuturor componentelor instalate cu usurinta. În timp ce eu sunt sigur că există şi alte cazuri care sunt la fel de bun ca antec900, nu am folosit-i aşa că nu pot vorbi pentru ei. Dacă aş fi fost de a construi un alt computer de mâine, aş cumpăra o altă antec 900 pentru el. |
|
| |||
| |||
| Max guyz Poate cineva sa-mi lămuri cu privire la modul de a partiţiei un laptop care vine cu Vista, vreau Windows XP în el, în acelaşi timp, ... stiu sa i posibil doar dont know paşii şi sperăm theres nici o parte un efect asupra acestei acţiuni. |
|
| |||
| |||
| Aş, dar hesitantly. Este lipsită de o mulţime de caracteristici de bun ca o tava de placa de bază şi toolless HD instalare, şi cred că a P180/P182 ar fi fost mult mai bun caz pentru mine dacă aş fi fost de cumpărare acum. Ei uite curat şi elegant şi LED-uri doar un fel de a lua vechi după un timp pe 900.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |